Αποκάλυψη Φωτιά από την Δήμητρα Φραντζή για σχέση με Κατσινόπουλο: «Όταν βγει από το Nomads θα…»
Www.true.gr

Αποκάλυψη Φωτιά από την Δήμητρα Φραντζή για σχέση με Κατσινόπουλο: «Όταν βγει από το Nomads θα…»

Τι είπε για τον Γιώργο Κατσινόπουλο η Δήμητρα Φραντζή;
Οι φήμες για την σχέση ανάμεσα σε Γιώργο Κατσινόπουλο και Δήμητρα Φραντζή έδιναν και έπαιρναν κατά τη διάρκεια του NOMADS.

Σήμερα στο Πρω1νό λοιπόν είχαν καλεσμένη την παίκτρια που αποχώρησε και τη ρώτησαν σχετικά με όσα έχουν γραφτεί.

Η Δήμητρα αρχικά γέλασε δυνατά. «Λοιπόν, η πρώτη γνωριμία μας τον Κατσινόπουλο ήταν στο γραφείο της γιατρού. Από την πρώτη στιγμή είχαμε μία φοβερή επικοινωνία μεταξύ μας. Μέσα στο παιχνίδι επικοινωνούσαμε πιο πολύ με τα μάτια, πράγμα που είναι σπάνιο να το βρεις με έναν άνθρωπο και οι κουβέντες μας ήταν μικρές-κοφτές.

Είχαμε τον ίδιο τρόπο σκέψης και αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ σε αυτό τον άνθρωπο-άντρα ήταν ο σεβασμός απέναντι στις γυναίκες. Δεν ένιωσα ποτέ να με κοιτάζει πρόστυχα ή περίεργα…», ανέφερε στη συνέχεια.«Αυτό που έχουμε με τον Κατσινόπουλο, είναι μία σχέση ειλικρινής, μία σχέση σεβασμού και θαυμασμού»

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της τόνισε: «Έτσι ξεκινάνε. Είναι ωραία για να ξεκινήσει μετά τις Φιλιππίνες μία σχέση…»Σχετικά με τα παραπάνω, η Δήμητρα φρόντισε να καταλήξει τονίζοντας: «Δεν περιμένω δεν απαιτώ πράγματα από κανέναν. Αυτό που υπήρχε στο μυαλό και των δύο είναι ότι είμαστε σε μία φάση παιχνιδιού και δεν μπορεί να γίνει τίποτε άλλο παρά να είμαστε στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Από εδώ και κάτω είμαστε συναισθηματικά ανάπηροι… Ας βγούμε με το καλό και θα τα δούμε όλα»

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr