Αποκάλυψη Δημήτρη Κωνσταντάρα για τον πατέρα του: «Ήταν αυστηρός και γκρινιάρης- Είχαμε απόσταση»

Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας παραχώρησε συνέντευξη στο Ooh la la και μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του, Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Γράφω πάρα πολύ γιατί στην πραγματικότητα δεν έχω τίποτα να κάνω. Δεν έχει έρθει ένας άνθρωπος να μου δώσει μια δουλειά. Ντρέπομαι να ζητάω κιόλας. Ζήτησα μία δεν μου έδωσαν, ζήτησα δύο δεν μου έδωσαν, έ φτάνει. Συνταξιούχος είμαι. Που παίρνω μια μέτρια σύνταξη.Θα ήθελα να κάνω μια δουλειά, αλλά όχι σε σημείο να γίνω και ρεζίλι. Αν κάποιος θέλει θα μπορούσε να μου το έχει πει. Έχω δουλέψει σε ορισμένα πράγματα, δεν πληρώθηκα τις περισσότερες φορές. Ξέρεις τώρα πως είναι οι συμφωνίες, ιδίως σε δουλειές όπως η δημοσιογραφία που δεν πάει καλά», είπε ο Δημήτρης Κωνσταντάρας και την επαγγελματική του πορεία και πρόσθεσε:

«Ο πατέρας μου ήταν αυστηρός και γκρινιάρης αλλά μόνο όταν έκανε γυρίσματα γιατί ο ίδιος πήγαινε πάντα διαβασμένος και οι άλλοι δεν ήταν. Το μόνο που έκανε και εκνεύριζε τους άλλους και του την έβγαιναν ήταν ότι άλλαζε τα λόγια. Έντονους τσακωμούς δεν είχε, τους κρατούσε για το γήπεδο. Πλακωνόταν με τον μπροστά, τον πίσω, κλώτσαγε, φώναζε.


Υπήρξαν πάρα πολλά πράγματα που δεν πρόλαβα να πω στον πατέρα μου. Δεν του έλεγα «σ’ αγαπώ με αυτή την έννοια, δεν είχαμε τέτοιου είδους σχέση. Μιλάγαμε για όλα, αλλά είχαμε μια απόσταση», δήλωσε.

thecaller