Αποκάλυψη! Αυτά Θα Γίνουν στον Μεγάλο τελικό του Power of Love! Ποιοι Θα Διεκδικήσουν την Πρωτιά!

Αμφισβητήθηκε πολύ από πολύ κόσμο αλλά κέρδισε τους τηλεθεατές χαρίζοντας στον ΣΚΑΙ υψηλές τηλεθεάσεις. Και κάπως έτσι έφτασε η ώρα της ολοκλήρωσης του reality της αγάπης Power of Love και της ανάδειξης των νικητών.

Οι παίκτες, ζευγάρια ήδη και μη την Παρασκευή που μας έρχεται στον ημιτελικό ουσιαστικά θα μάθουν ποιοι και ποιες προχωρούν ως φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό της ερχόμενης εβδομάδας. Ο αριθμός τους, επτά(ανάμεσά τους όπως μαθαίνουμε τρία ζευγάρια του παιχνιδιού) που αναδεικνύονται τόσο από την ψηφοφορία του κόσμου μέσω διαδικτύου και όχι sms ή τηλεφωνικών γραμμών (τουλάχιστον αυτή είναι η απόφαση της παραγωγής μέχρι στιγμής), όσο και από την ψηφοφορία των ίδιων των παικτών. Και αυτοί οι 7 είναι που μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα διεκδικήσουν την πρωτιά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.
Και από αυτούς οι νικητές θα είναι δύο. Ένας άντρας και μία γυναίκα. Και εννοείται πως δεν θα είναι απαραίτητα ζευγάρι μεταξύ τους αφού οι ψήφοι είναι ατομικοί. Όποιος και όποια συγκεντρώσει τους περισσότερους θα είναι αυτός και αυτή που την επόμενη Παρασκευή θα ανακηρυχθούν σε live μετάδοση από την Κωνσταντινούπολη, νικητής και νικήτρια του Power of Love. Και αυτό θα είναι και το μόνο live κομμάτι της εκπομπής καθώς όλο το υπόλοιπο μέρος του Gala θα είναι ήδη γυρισμένο. Για να δούμε, ποιοι θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν και να κερδίσουν την στήριξη του τηλεοπτικού κοινού.

πηγή: gossip-tv.gr