Απογοητευτικό Ράδιο Αρβύλα στο πρώτο τους διαδικτυακό επεισόδιο
Www.true.gr

Απογοητευτικό Ράδιο Αρβύλα στο πρώτο τους διαδικτυακό επεισόδιο

 

Η προσπάθεια της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα να στρέψει τα βλέμματα από την τοξικότητα της αντιπαράθεσης με τον ΣΚΑΪ στη δουλειά της ήταν εμφανής.

Η προσπάθεια τους επίσης να δημιουργήσουν με πενιχρά μέσα μια αξιοπρεπή, παρεϊστικη εκπομπή επίσης. Το αποτέλεσμα όμως δεν τους δικαίωσε. Το μισάωρο που βγήκε στο Youtube χθες θύμιζε περισσότερο εκπομπή του συμπαθέστατου Ευθύμη Μπλέτσα, παρά Ράδιο Αρβύλα.

Σου έδινε την αίσθηση ενός προγράμματος άρπα κόλλα που βγήκε για να βγει. Και αυτό σίγουρα δεν είναι το Ράδιο Αρβύλα που έγινε η δημοφιλέστερη σατιρική εκπομπή της δεκαετίας.


 

Ο Κανάκης (όπως αναμενόταν) δεν είπε κουβέντα για τον ΣΚΑΪ όμως δεν υπολόγισε έναν πολύ σημαντικό παράγοντα. Στη φούρια του να βγάλει μια εκπομπή για να επιστρέψει στη δουλειά μετά το ξεκατίνιασμα των ανακοινώσεων, έβγαλε ένα μονοθεματικό επεισόδιο που δεν είχε ίχνος επικαιρότητας.


Το GNTM είναι ένα πρόγραμμα που σάρωσε, αλλά πλέον και αυλαία έχει ρίξει και έχει δώσει τη σκυτάλη στο Master Chef, αλλά το σημαντικότερο δεν έχει το ειδικό βάρος για να μονοπωλήσει μια ολόκληρη εκπομπή.

Διάολε, το Ράδιο Αρβύλα είσαι δεν γίνεται να κάνεις έστω και αυτό το κάτι σαν εκπομπή με μοναδικό αντικείμενο το GNTM και να αφήνεις έξω την πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα των ημερών.

Εν ολίγοις οι προθέσεις της ομάδας του Κανάκη ήταν καλές, το αποτέλεσμα όμως ήταν άκρως απογοητευτικό!

Πηγή: dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr