Απογοητευτική αποκάλυψη για το «Καφέ της Χαράς»: Μέχρι και οι φανατικοί θα… αρνηθούν να το δουν (Vid)

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στον ALPHA και της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται» και όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε για το σίκουελ, όπως ό ίδιος τόνισε και όχι την αναβίωση, του «Καφέ της Χαράς.

Ο δημιουργός εξέφρασε την προτίμησή του να γίνει η σειρά στον ANT1, σημείωσε όμως αυτό που κανείς ποτέ δεν περίμενε να ακούσει. Ότι υπάρχει περίπτωση η σειρά να επιστρέψει, αλλά όχι στον ΑΝΤ1, καθώς υπάρχει πρόταση και από άλλον τηλεοπτικό σταθμό. Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ…

Αυτό που «σόκαρε» τους φανατικούς της σειράς, το οποίο και απάντησε ο ίδιος ο Ρώμας χωρίς να ερωτηθεί καν, είναι η περίπτωση να γίνει η σειρά χωρίς την Ρένια Λουιζίδου στον ρόλο της Χαράς.


«Επειδή μπορεί να το ρωτήσεις και εσύ και το ρωτάνε διάφοροι, αν θα μπορούσε να γίνει το Καφέ της Χαράς χωρίς τη Ρένια Λουϊζίδου. Θα μπορούσε να γίνει και χωρίς τη Ρένια. Σας το απαντώ πριν γίνει η ερώτηση. Αλλά δεν θα γίνει χωρίς τη Ρένια πιστεύω και ελπίζω.

Παρόλα αυτά ποτέ δεν θα φέρω σε τόσο δύσκολη θέση μια τόσο αγαπημένη φίλη και μια τόσο σημαντική συνάδελφο και σπουδαία ηθοποιό, γιατί για εμένα η Ρένια είναι μια σπουδαία ηθοποιός, όλων των ειδών και για όλη τη γκάμα των ρόλων. Η οποία είναι δεσμευμένη αυτή τη στιγμή σε μια άλλη δουλειά επιτυχημένη στο «Σόι σου» και σε άλλο κανάλι.


Δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να πιέσουμε καμία Ρένια. Εμείς κάνουμε το concept έτσι όπως νομίζουμε και πρωταγωνιστής του «Καφέ της Χαράς» είναι το ίδιο το Καφέ της Χαράς, το στέκι αυτό, το οποίο και αυτό αλλάζει. Υπάρχει λόγος δηλαδή που παρουσιάζεται αλλαγμένο. Και υπάρχει και λόγος που βρίσκονται ξανά όλοι αυτοί οι άνθρωποι μαζί.

Με τους ηθοποιούς έχουμε μιλήσει. Με όλους και κάποιοι έχουν επιδιώξει να είναι, ακόμα και αυτοί που δεν θα είναι, γιατί δυστυχώς δεν μπορεί να είμαστε όλοι αυτοί, δεδομένου ότι θα μπουν και κάποια νέα πρόσωπα για την ανανέωση του πράγματος και για να εξυπηρετήσουν το σενάριο. Αναγκαστικά κάποιοι κόβονται από το παρελθόν».

Πηγη dailymedia.gr