Απογοήτευσε τους οπαδούς της: Η δήλωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον γάμο της ήταν τουλάχιστον.. ατυχής!
Www.true.gr

Απογοήτευσε τους οπαδούς της: Η δήλωση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον γάμο της ήταν τουλάχιστον.. ατυχής!

Για τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι είναι παντρεμένη στο εξωτερικό πριν από μερικά χρόνια απάντησε η κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη και απάντησε στη σχετική ερώτηση για όσα αποκαλύφθηκαν, με φωτογραφικά ντοκουμέντα μάλιστα, για τον περίφημο γάμο της.

Η Ηλιάνα δεν αρνήθηκε ποτέ το γεγονός, ούτε όμως το παραδέχτηκε, χαρακτηρίζοντας το φήμη που δεν μπορεί να σχολιάσει αφού ο δεύτερος άνθρωπος, ο υποτιθέμενος σύζυγός της, δεν είναι άνθρωπος που βρίσκεται στη δημοσιότητα.


«Κατάλαβες υπάρχει και η φήμη ότι είμαι παντρεμένη, είδες; Άλλο και αυτό και ακούστηκε μία φήμη ότι έχω μαλώσει και με την Γιάννα στο παρελθόν.

Δεν σχολιάζω προσωπικά θέματα αλήθεια γιατί ειδικά αυτό το θέμα αφορά έναν άνθρωπο που δεν είναι στη δημοσιότητα, ένας άνθρωπος που είναι έχει το βήμα να απαντήσει και να μιλήσει.

Ένας άλλος που δεν είναι του κάνεις κακό και τον προσβάλεις και την οικογένεια του, είναι πολύ σημαντικό. Για μένα που είμαι γυναίκα είναι άκομψο να μιλάω για αυτό το θέμα».

πηγη: dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr