Αποφάσισε να Δείξει στον φίλο της το Πραγματικό της πρόσωπο Χωρίς μακιγιάζ και αυτός την Εγκατέλειψε... Ο Λόγος πραγματικά θα σας Εξοργίσει!
Www.true.gr

Αποφάσισε να Δείξει στον φίλο της το Πραγματικό της πρόσωπο Χωρίς μακιγιάζ και αυτός την Εγκατέλειψε… Ο Λόγος πραγματικά θα σας Εξοργίσει!

Προφανώς αυτός ο τύπος δεν κατάλαβε ποτέ πραγματικά το αληθινό νόημα της αγάπης,και το έδειξε με τον τρόπο που φέρθηκε στην φίλη του, όταν την είδε χωρίς μακιγιάζ για πρώτη φορά.

Η Sofia Ridlington είναι ένα κορίτσι από τη Βρετανία που πάσχει από μια φοβερή ασθένεια που κάνει το πρόσωπο και το σώμα της να γεμίζει με κόκκινα σημάδια.
Δυστυχώς, όμως ο φίλος της δεν το αποδέχτηκε ποτε και τελείωσε τη σχέση με το που την είδε πρώτη φορά χωρις μακιγιάζ . Ωστόσο,η Ridlington αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία που έζησε μαζί μας για να δείξει ότι η πραγματική σχέση είναι αυτή που και οι δύο αποδέχονται τον άλλον όπως ακριβώς είναι… ότ

Το δέρμα μου έχει την τάση να ραγίσει και να αιμορραγεί, και αυτό μου προκαλεί τρομερό πόνο. Αλλά έχω μάθει να «κρύβω» το πρόσωπό μου σωστά. Αγαπώ μακιγιάζ μου γιατί μου δίνει την ευκαιρία να περιποιούμε τον εαυτό μου. «
Ωστόσο όμως θέλει όλοι να γνωρίζουν ότι εκ πρώτης όψεως δεν δείχνει όπως είναι στην πραγματικότητα.
Αυτό αποφασίσε και για τον φίλο της και του έδειξε αληθινό της δέρμα της.
[quads id=»2″]
Απο τοτε που ο φίλος της την εγκατέλειψε, η Σοφία ξεκίνησε να σπουδάσει αισθητικός και τα κατάφερε.!

Σήμερα αισθάνεται πιο ασφαλείς με το δέρμα της ως έφηβος και προσπαθεί να εμπνεύσει τους ανθρώπους να αποδεχθούν τις ατέλειές τους.

«Ελπίζω να ενθαρρύνω τους ανθρώπους που βρίσκονται σε παρόμοια με τη δική μου κατάσταση να αισθάνονται άνετα με αυτό. Έχω ήδη λάβει πολλή υποστήριξη για τα κοινωνικά δίκτυα, και οι άνθρωποι με ρωτούν πάντα πώς παίρνω το θάρρος να το παραδεχτώ. Το μυστικό μου είναι να δεχτούμε και να εκτιμάμε το ποιοι είμαστε.


Η Σοφία είχε ακούσει για την ψωρίαση πριν διαγνωστεί με την ασθένεια αυτή, επειδή πολλά μέλη της οικογένειας υποφέρουν επίσης από αυτή την κατάσταση.

Η σοβαρότητα αυτής της ασθένειας ποικίλλει από άτομο σε άτομο. Ορισμένοι έχουν μια μικρή ενόχληση, ενώ για άλλους έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ποιότητα της ζωής τους. Ευτυχώς, Σοφία μαθαίνει να το διαχειριζεται, και το θάρρος είναι αυτό που την κάνει μια όμορφη κοπέλα μέσα και έξω.

via

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr