«Αποφάσισα να Φοράω τα Ρούχα του Άντρα μου για μία εβδομάδα. Αυτό που συνειδητοποίησα; Με Άφησε Άφωνη!»
Www.true.gr

«Αποφάσισα να Φοράω τα Ρούχα του Άντρα μου για μία εβδομάδα. Αυτό που συνειδητοποίησα; Με Άφησε Άφωνη!»

Φαίνεται ότι όλα τα κορίτσια αγαπούν να φορούν τα ρούχα του φίλου / συζύγου τους μέσα στο σπίτι. Έτσι αισθάνονται ζεστασιά και άνεση.

Μια μικρή έρευνα διεξήχθη, για να ανακαλύψει αν οι κυρίες μπορούν να φορούν ανδρικά αντικείμενα και έξω, και να φαίνονται κομψές και cool.

Το πείραμα διεξήχθη με τη βοήθεια της Rufina, η οποία για αρκετές μέρες πήγαινε στη δουλειά και απολάμβανε περιπάτους ντυμένη με τα ρούχα του συζύγου της.

Μέρα πρώτη

«Την πρώτη μέρα, η επιλογή ήταν φαρδύ παντελόνι στρατιωτικού τύπου. Στην αρχή μου φάνηκε περίεργο αλλά συνδυασμένο με ζώνη, ψηλά τακούνια και ένα T-shirt, έδειχνε πολύ κομψό».

Μέρα δεύτερη

«Η δεύτερη επιλογή ήταν αθλητική μπλούζα και τη συνδύασα με φούστα και μπότες. Επίσης, ένα καπέλο τόνιζε τη θηλυκότητά μου».

Μέρα τρίτη«Την Τρίτη μέρα φόρεσα ένα denim πουκάμισο του άντρα μου και το συνδύασα με pencil φούστα και γόβες. Έδειχνε καταπληκτικό!»

Μέρα τέταρτη

«Την τέταρτη μέρα, μου πρότειναν να φορέσω ένα φαρδύ, στρατιωτικό πουκάμισο του άντρα μου, το οποίο και έδεσα στο κάτω μέρος. Έδειχνε υπέροχο με στενό, μαύρο παντελόνι και γόβες».

Μέρα πέμπτη

«Την επόμενη μέρα φόρεσα το φαρδύ πανωφόρι του άντρα μου. Γύρισα τα μανίκια και έδειχνε μια χαρά!»

Μέρα έκτη

«Την έκτη μέρα, φόρεσα μια ριγέ μπλούζα του που έδειχνε πολύ σικ. Ο συνδυασμός της με κόκκινα αξεσουάρ, ήταν κάτι μοναδικό».

Μέρα έβδομη«Τα πουλόβερ, τα σκουφάκια και τα κασκόλ του συζύγου σας, βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τα πράγματα που μπορείτε να φορέσετε χωρίς καμία επιφύλαξη!»

Μέρα όγδοη

«Την επόμενη μέρα, επέλεξα ένα φαρδύ πουλόβερ του συζύγου. Ήταν πολύ κομψό και χουχουλιάρικο».

Μέρα ένατη

«Συνδύασα ένα σακάκι του με τζιν τύπου boyfriend. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό!»

Μέρα δέκατη

«Την τελευταία ημέρα του πειράματος, τα μάτια μου έπεσαν στο λευκό πουκάμισο του συζύγου μου. Φάνηκε πολύ μεγάλο για μένα, αλλά κατορθώσαμε να μετατρέψουμε αυτό το μειονέκτημα σε πλεονέκτημα».

Credit: brightside.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr