Από τον Άγιο Δομήνικο στα Μπολσόι: Ποιος Παίκτης του Survivor το ρίχνει Επαγγελματικά στον… Χορό!
Www.true.gr

Από τον Άγιο Δομήνικο στα Μπολσόι: Ποιος Παίκτης του Survivor το ρίχνει Επαγγελματικά στον… Χορό!

Πέρασε σχεδόν πέντε μήνες στην Καραϊβική προσπαθώντας να βοηθήσει την ομάδα των Διάσημων στο Survivor 2018.

Μετά την επιστροφή του όμως στα πάτρια εδάφη οι επαγγελματικές του δραστηριότητες έκαναν μία μικρή στροφή σε όσα ξέραμε γι’ αυτόν ως σήμερα.

Ο λόγος για τον Στέλιο Κρητικό που μαζί με τη σύζυγό του αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα ανοίγοντας μία σχολή χορού και θεάτρου.Ο ηθοποιός επέλεξε την περιοχή του Π. Φαλήρου για να στεγάσει το νέο του επαγγελματικό όνειρο και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία του να επιβλέπει τις εργασίες.

Πρόσθεσε μάλιστα μία λεζάντα στην οποία δίνει κάποιες παραπάνω πληροφορίες στους διαδικτυακούς του ακόλουθους.«Το ραντεβού κλείστηκε , τα χέρια δόθηκαν και απο 1 Νοεμβρίου αυτός ο χώρος που (δεν) βλέπετε στο Π.Φάληρο θα στεγάσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τις δικές μου και τις γυναίκας μου. Μια σχολή Χορού και Θεάτρου!!!! Το καινούργιο παραμυθένιο ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα πάνε ολα καλά !!!!!??? #neosxoros #palaiofaliro #floisvos #katiapapadopoulou #stelioskritikos # #2018 #paterfamilias #papastroumf #fairytale #november».

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr