Από πρωταγωνίστρια της Disney Σκηνοθέτης αισθησιακών ταινιών..

Η άλλοτε πρωταγωνίστρια σειρών του Disney Channel κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο στη γνωστή ιστοσελίδα πορνό.

Λίγο καιρό αφού δημοσίευσε στα social media γυμνές της φωτογραφίες για να προλάβει έναν χάκερ που την εκβίαζε, η Μπέλα Θορν, που έγινε γνωστή μέσα από σειρές του Disney Channel «ξαναχτυπά» με ταινία για τη γνωστή πορνογραφική ιστοσελίδα Pornhub.

Δεν είναι ακριβώς αυτό που φαντάζεστε, καθώς η 21χρονη ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια κράτησε για τον εαυτό της το ρόλο του σκηνοθέτη, μένοντας πίσω από την κάμερα. Η ταινία μικρού μήκους που σκηνοθέτησε, με τίτλο «Her & Him» αποτελεί μέρος της σειράς «Οραματιστές Σκηνοθέτες» του Pornhub (ό,τι θέλουν κάνουν σε αυτό το σάιτ…) και αφηγείται την ιστορία μιας έντονης αγάπης που φλερτάρει με τον κίνδυνο και τον θάνατο, ξεπερνώντας τον τόπο και το χρόνο (δικά της λόγια, όχι δικά μας).

Φυσικά, η ταινία έχει και πολύ σεξ, και εκτός από τον φιλόξενο χώρο του Pornhub θα προβληθεί στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Όλντενμπουργκ στη Γερμανία τον Σεπτέμβριο. Στη σειρά «Οραματιστές Σκηνοθέτες» έχουν προηγηθεί ταινίες των ράπερ Young M.A και Brooke Candy. Λάνθιμε ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου…

Πηγή : reader.gr