Από πρωταγωνιστής εpωτικών ταινιών πάει για παίκτης του Survivor

«Είμαι πολύ ερωτευμένος και αποφασισμένος να το πάρω το κορίτσι.

Ο γνωστός πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών της Sirina Ζαφείρης Οικονόμου-γνωστός ως «Ζαφείρης Ντούρος» έκανε μια αποκάλυψη μιλώντας στην εφημερίδα Espresso. Αφού μίλησε για τη νέα του ζωή, τον προσεχή γάμο του, τις επιχειρήσεις του, αποκάλυψε ότι έχει θέσει υποψηφιότητα για το επόμενο Survivor.

«Είμαι πολύ ερωτευμένος και αποφασισμένος να το πάρω το κορίτσι. Είναι πρώτη φορά που είμαι τόσο ήρεμος και ευτυχισμένος. Ζούμε κάτω από την ίδια στέγη τον τελευταίο χρόνο και περνάμε υπέροχα κάνοντας όνειρα για την μελλοντική κοινή μας ζωή που περιλαμβάνει και πολλά παιδάκια. Ξέρει ποιος είμαι, πού εργαζόμουν και τα έχει αποδεχτεί όλα. Νιώθω πολύ τυχερός και έτοιμος να παντρευτώ».

Νιώθει έτοιμος να λάβει μέρος σε ένα ριάλιτι επιβίωσης λόγω της φυσικής του κατάστασης και όπως αποκάλυψε συμπλήρωσε αίτηση και για το νέο «Survivor».

Ο Ζαφείρης Οικονόμου εγκατέλειψε τα φώτα του θεάματος στο απόγειο της καριέρας του αφού κατέκτησε φήμη και χρήμα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του.

Έχει ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Τήλο και μίνι μάρκετ ενώ παράλληλα έχει στήσει ένα street workout γυμναστήριο στην παραλία Λιβάδια όπου προπονεί τη νεολαία του νησιού αλλά και ντόπιους.

Πηγή e-radio.gr