Απηυδισμένος ο Γιώργος Μαυρίδης με τους συμπαίκτες του: «Αν μπορούσα θα πήγαινα στην παραλία κι ας μην είχα να φάω»

Αφορμή για εκατέρωθεν δηλώσεις και αιχμές βρήκαν οι παίκτες του NOMADS, μετά το «καρφί» του Δημήτρη Αλεξάνδρου προς τον Γιώργο Μαυρίδη, στο χθεσινό επεισόδιο. Το γνωστό μοντέλο, προσπαθώντας να ενισχύσει τους συμπαίκτες της ομάδας του, φώναξε: «Εάν δεν μπορείς, γίνε τατουατζής».

Στο αποψινό επεισόδιο, με αφορμή την συγκεκριμένη ατάκα, ο Δημήτρης ζήτησε συγνώμη από τον tattoo artist, με εκείνον να εξηγεί πως τον πείραξε η «μπηχτή» και κατηγόρησε την Αποστολία Ζώη ότι στήριξε την στάση του συμπαίκτη της.

«Στην αρχή μας είπε όλα εντάξει, αλλά μετά επέστρεψε και μας είπε πως δεν είναι όλα εντάξει. Τι να κάνω; Τι να πω, συμβαίνουν αυτά σε μια οικογένεια» δήλωσε στην κάμερα η γνωστή τραγουδίστρια.


Στην συνέχεια δημιουργήθηκε ένταση, όταν ο Γιώργος Μαυρίδης επιθυμούσε να ταΐσει τα σκυλιά που ζουν στην βίλα, κοντά στους υπόλοιπους. Η κίνησή του να προσέφερει φαγητό, αλλά και το μέρος, που θα άφηνε την τροφή, είχε έντονες αντιδράσεις από τους υπόλοιπους. «Επειδή την προηγούμενη φορά βάζαμε το φαγητό, μέσα στον χώρο που τρώμε και κοιμόμαστε, είναι λάθος αυτό. Μιλήσαμε με την γιατρό και μας είπε ότι δεν έχουμε τα αντισώματα, επειδή είμαστε από άλλη χώρα, να ερχόμαστε σε επαφή με τα ζώα, καλό είναι να γίνεται με διακριτικό τρόπο. Αρχίζουμε να προστατεύουμε την υγεία μας και να μην μαζεύονται πολλά ζωύφια. Οπότε είπαμε όλοι μαζί να πηγαίνει το φαγητό λίγο πιο έξω. Δεν ξέρω εάν το καταλαβαίνει ο Γιώργος» επισήμανε η Αποστολία Ζώη.

Ωστόσο, ενοχλημένος ο Γιώργος από την παρατήρηση της Αποστολίας τόνισε: «Με μαλώνει σαν να είμαι το παιδί της, ενώ την περνάω δέκα χρόνια. Μου μιλάει λες και είμαι ο τελευταίος. Μια βδομάδα δεν μου λέγανε τίποτα και μόλις ήρθαμε στην βίλα τρελάθηκα. Εάν μπορούσα θα ξαναγύριζα στην παραλία πίσω, κι ας μην είχα να φάω. Μου ταιριάζει οτιδήποτε άλλο στην γη, εκτός αυτό που περνάω αυτή τη στιγμή».


Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή peoplegreece.com