Απίθανο video: Ανδρας σώζει βενζινάδικο από μεγάλη έκρηξη με κίνδυνο της ζωής του

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις πινακίδες στα βενζινάδικα που απαγορεύουν το κάπνισμα και το κινητό για το φόβο πυρκαγιάς. Εάν όμως το κακό συμβεί και ένα αυτοκίνητο τυλιχτεί στις φλόγες δίπλα από τις αντλίες των καυσίμων, ποιός γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Οι περισσότεροι θα σκέφτονταν να απομακρυνθούν όσο πιο μακριά για να αποφύγουν μια πιθανή έκρηξη λόγω της επέκτασης της φωτιάς στις δεξαμενές.

Όμως σε ένα πρατήριο καυσίμων της Σαουδικής Αραβίας, ένας «υπερήρωας» με Toyota Land Cruiser V8 είχε μια άλλη σκέψη. Προχώρησε στο χώρο του βενζινάδικου και παρά τη φωτιά που είχε φουντώσει έσπρωξε με το αυτοκίνητό του του το φλεγόμενο όχημα μακριά από τις αντλίες.

Αμέσως μετά έκανε όπισθεν, όμως το Land Cruiser είχε ήδη πάρει φωτιά. Το εμπρός αριστερό λάστιχο καιγόταν, αλλά με την περιστροφή του τροχού η φωτιά ευτυχώς έσβησε πριν μεταδοθεί στο χώρο του κινητήρα.


Απτόητος ο «υπερήρωας» πέρασε τέρμα γκάζι δίπλα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο, έστριψε με χειρόφρενο κι εξαφανίστηκε από το πλάνο μπαίνοντας με ταχύτητα στη διπλανή λεωφόρο. Κανείς δεν κατάλαβε για ποιο λόγο ο οδηγός του Land Cruiser αφού έκανε κάνει αυτή την παράτολμη πράξη απομακρύνθηκε σαν… κλέφτης.

Πηγή e-radio.gr