Η Απίθανη Αντίδραση του Γερμανικού Ποιμενικού όταν συνειδητοποιεί ότι τον πάνε στον κτηνίατρο

Τα σκυλιά μπορούν να βρεθούν σε κάποιες πολύ τρελές καταστάσεις. Παρόλο που δεν καταλαβαίνουμε πάντοτε την αγωνία τους, σίγουρα καταλαβαίνουν πολλά για εμάς. Έχουμε δει πολλά βίντεο που καταγράφουν οι ιδιοκτήτες σκύλων που αποδεικνύουν αυτό το σημείο.

Σε ένα βίντεο, ένας ιδιοκτήτης σκύλου φέρνει στο σπίτι το νεότερο μέλος της οικογένειας, ένα μωρό. Ο σκύλος και το μωρό συναντιούνται για πρώτη φορά. Το νεογέννητο μωρό κοιμάται στο κάθισμα του αυτοκινήτου που βρίσκεται στο έδαφος. Ο σκύλος δεν μπορούσε να είναι πιο γλυκός. Το σκυλί ράτσας Shiba Inu απαλά τεντώνει το πόδι του και κουνάει το κάθισμα του αυτοκινήτου εμπρός-πίσω.

Σε ένα άλλο βίντεο, η ιδιοκτήτρια πολλών Golden Retriever οδηγεί τα αγαπημένα σκυλιά στο σπίτι από τον κτηνίατρο. Μοιάζουν σαν να δυσπιστούν λίγο και προσπαθούν να κρυφτούν. Μιλάει μαζί τους, αλλά κρύβονται… έως ότου τα ρωτάει: «Ποιος πεινάει». Το timing των σκύλων είναι ξεκαρδιστικό!

Αυτό μας φέρνει σε ένα άλλο βίντεο σχετικά με ένα σκυλί που πηγαίνει κτηνίατρο.

Όταν ο Enzo ένας Γερμανικός Ποιμενικός μετακόμισε, οι αλλεργίες του τον ενοχλούσαν, έτσι οι ιδιοκτήτες του τον πήραν στον κτηνίατρο για έλεγχο.

Αυτό το σκυλί είναι σίγουρα έξυπνο. Οι ιδιοκτήτες του τράβηξαν ένα βίντεο της αντίδρασης του Enzo όταν το αυτοκίνητό τους έφτασε στο κτηνιατρείο. Μπορείτε να καταλάβετε ότι έχει ξανάρθει εδώ. Το σκυλί γνωρίζει σαφώς τι συμβαίνει. Τόσο το κλαψούρισμά του όσο και η γλώσσα του σώματος του καθιστούν σαφές ότι θα προτιμούσε να είναι οπουδήποτε αλλού εκτός από το κτηνιατρείο.

Μερικοί άνθρωποι που σχολιάζουν το βίντεο προσπαθούν να μαντέψουν τι λέει ο σκύλος.

Κάποιος έγραψε: «Είπατε ότι θα πηγαίναμε στην παραλία! Είπατε ψέμματα! »

Ένα άλλο άτομο μάντεψε, «Θα είμαι καλό αγόρι για πάντα αν πάμε σπίτι! Σε παρακαλώ! «

Συνοψίζοντας την αντίδραση του σκύλου, κάποιος σχολίασε: «Και ακριβώς έτσι, ο πιο τρομακτικός σκύλος φρουρός μπορεί να μετατραπεί σε ένα μεγάλο μωρό …»

Παρακολουθήστε την αστεία αντίδραση του Enzo στο κτηνιατρείο στο παρακάτω βίντεο.