ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ- Δείτε Την Αλεξάνδρα Ούστα Τρία Χρόνια Μετά το Θάνατο του Σάκη Μπουλά…

Πως είναι τελικά σήμερα η αγαπημένη Αλεξάνδρα Ούστα?

Πάνε πάνω από τρία χρόνια από το θάνατο του Σάκη Μπουλά.
Ο φωτογραφικός φακός θα μας δείξει την σημερινή της εικόνα.
“Είμαι άτομο που αγαπά τη συμβίωση, τη συντροφικότητα και την τρυφερότητα, αλλά θέτω πάντα…το πλαίσιο ώστε να είμαι ελεύθερη συναισθηματικά, ως άνθρωπος και ως προσωπικότητα για να μη με πνίγει» εξομολογείται για τη στάση της απέναντι στην συμβίωση η Αλεξάνδρα Ούστα στο περιοδικό ΟΚ!

σε κοινή συνέντευξη της με τον συνάδελφό της Σταύρο Σβήγκο με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση “Ντόλλυ, η προξενήτρα».
Η ίδια απαντά αν έχει κάνει θυσίες για τον έρωτα: “Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ έτσι. Τι θυσία να κάνω δηλαδή; Να σκοτώσω; Λειτουργώ έτσι όπως νιώθω.
Αν χρειαστεί να κάνω κάποια θυσία, ίσως την κάνω, όμως πιστεύω ότι στον πραγματικό έρωτα δεν χρειάζεται να κάνεις θυσίες για να είσαι καλά.


Η ίδια κλήθηκε να σχολιάσει την άρνηση της να απαντήσει σε ερωτήσεις για τον Σάκη Μπουλά, στην εκπομπή Τα Καρντάσιανς. Η Αλεξάνδρα Ούστα είπε λακωνικά:
“Το ίδιο θα κάνω και τώρα». Ωστόσο, όταν ερωτήθηκε πως είναι αυτή την περίοδο, σχεδόν έναν χρόνο μετά τον θάνατο του συντρόφου της, εξομολογήθηκε:
“Είμαι καλά. Μόλις πέρασα ένα πολύ δυνατό κρυολόγημα. Αναρρώνω. Γενικά από τη φύση μου είμαι αισιόδοξη.

Χαμογελάω κάθε πρωί που ξυπνάω και βλέπω τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Νομίζω πως από παιδί είχα αυτή την πεποίθηση ότι όλα στη ζωή είναι μαθήματα…

Πηγή tlife