Απίστευτο Ξύλο: Δεκάδες τραυματίες σε Συμπλοκή σε κρουαζιερόπλοιο - Οι Μπουνιές και κλωτσιές πέφταν Βρόχη. Τους Κατέβασαν και...(Βίντεο)
Www.true.gr

Απίστευτο Ξύλο: Δεκάδες τραυματίες σε Συμπλοκή σε κρουαζιερόπλοιο – Οι Μπουνιές και κλωτσιές πέφταν Βρόχη. Τους Κατέβασαν και…(Βίντεο)

Μπουνιές και κλωτσιές πέφτουν «σύννεφο» κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας στον νότιο Ειρηνικό. Το πλοίο έκανε αναγκαστική στάση για να διώξει τους ταραξίες, όλοι μέλη της ίδιας οικογένειας

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν την Παρασκευή σε κρουαζιερόπλοιο που βρισκόταν εν πλω στον νότιο Ειρηνικό, με μια ολόκληρη οικογένεια να απομακρύνεται από το πλοίο μετά από μεγάλης έκτασης συμπλοκή και κατηγορίες για επαναλαμβανόμενη εκφοβιστική συμπεριφορά προς συνεπιβάτες της.

Σε βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο φαίνονται μέλη του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου και το προσωπικό ασφαλείας να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να χωρίσουν επιβάτες που ανταλλάσσουν μπουνιές και κλωτσιές τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής. Άγνωστο είναι, μέχρι στιγμής, τι προκάλεσε την συμπλοκή.Η εταιρία στην οποία ανήκει το κρουαζιερόπλοιο επιβεβαίωσε ότι μια πολυμελής οικογένεια ενεπλάκη σε «βίαιες και ενοχλητικές πράξεις», αναγκάζοντας το πλοίο που έπλεε προς την Μελβούρνη της Αυστραλίας να κάνει απρογραμμάτιστη στάση στη Νέα Νότια Ουαλία για να κατεβάσει 23 άτομα.

Οι επιβάτες περιέγραψαν την εμπειρία τους ως «κρουαζιέρα στην κόλαση», με ορισμένους να μένουν κλειδωμένοι στις καμπίνες τους από τον φόβο ενώ υπήρξαν αναφορές για περίπου 30 τραυματίες.
https://twitter.com/7NewsSydney/status/964398716877651970

ΠΗΓΗ: news247.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr