Απίστευτο βίντεο: Γιατρός αλλάζει θέση σε μωρό που κατέβαινε ανάποδα
Www.true.gr

Απίστευτο βίντεο: Γιατρός αλλάζει θέση σε μωρό που κατέβαινε ανάποδα

Η Vaness Fisher ήταν έγκυος 38 εβδομάδων όταν έμαθε ότι το μωρό της κατέβαινε ανάποδα, δηλαδή με τα πόδια προς τα κάτω και το κεφάλι προς τα πάνω. Θέλοντας να καταφέρει να αποφύγει την επέμβαση της καισαρικής, αποφάσισε να απευθυνθεί σε έναν γιατρό που θα επιχειρούσε να κάνει τη λεγόμενη Εξωτερική Κεφαλική Αναστροφή στο μωρό, έτσι ώστε να το μωρό να πάρει τη σωστή στάση μέσα στη μήτρα.
Στο βίντεο, που η ίδια η Vanessa ανέβασε στο προφίλ της στο Facebook θα δείτε τον γιατρό Dr. Cummings να γυρνάει με τα χέρια του το μωρό μέσα στην κοιλιά της μαμάς του. Η διαδικασία στέφθηκε με επιτυχία ωστόσο οι ειδικοί προειδοποιούν ότι μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές όπως η πρόωρη ρήξη των εμβρυικών υμένων, η αποκόλληση του πλακούντα και ο πρόωρος τοκετός. Αν είστε έγκυος 36-38 εβδομάδων και αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για το αν είναι ασφαλές να προχωρήσετε σ’ αυτή τη διαδικασία.

*Το βίντεο είναι εξαιρετικά παραστατικό, γι’ αυτό αν νομίζετε ότι δεν θα το «αντέξετε», μην το παρακολουθήσετε.ΠΗΓΗ: www.mama365.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr