Απίστευτο: Σαράντα Αστυνομικοί Για Την Προστασία Των Κατοικιών Τριών Βουλευτών Του ΣΥΡΙΖΑ, Μόνο Στην Πιερία!
Www.true.gr

Απίστευτο: Σαράντα Αστυνομικοί Για Την Προστασία Των Κατοικιών Τριών Βουλευτών Του ΣΥΡΙΖΑ, Μόνο Στην Πιερία!

Σαράντα Αστυνομικοί της Πιερίας φυλάνε καθημερινά τα σπίτια των 3 Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρη Τζαμακλή, Μπέττυς Σκούφα & Στέργιου Καστόρη και τα γραφεία του κόμματος στην Κατερίνη, μετά τα γνωστά επεισόδια που σημειώθηκαν με αφορμή την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Στην αποκάλυψη αυτή προέβη σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας κ. Δημήτρης Φώτης, μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ 92,2 FM και στην εκπομπή της δημοσιογράφου Ελίνας Διαμαντοπούλου. Το γεγονός αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται η δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας για την ασφάλεια των πολιτών, καθώς οι συγκεκριμένοι ;αστυνομικοί, προστατεύουν μια χούφτα μόνο ανθρώπους και συγκεκριμένα τους 3 βουλευτές Πιερίας και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη, τα σαββατοκύριακα που βρίσκονται οι βουλευτές στην Κατερίνη και παρευρίσκονται σε διάφορες εκδηλώσεις απασχολείται επιπλέον αστυνομικό προσωπικό, φυλάσσοντας τους αντίστοιχους χώρους. Επίσης, αστυνομικοί από την Πιερία καλούνται καθημερινά να συνδράμουν σε άλλες περιοχές, κάνοντας εξαντλητικά ωράρια και χωρίς να πάρουν καν ρεπό.


Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως τις πρώτες μέρες μετά τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, αστυνομικοί του .Τ. Πύδνας Κολινδρού φυλάγανε το άδειο γραφείο (!) του στο Αιγίνιο, έπειτα από συνθήματα που είχαν γράψει άγνωστοι στους εξωτερικούς τοίχους.

ΠΗΓΗ: viralgreece.eu

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr