Απίστευτο... Έρχεται το γuμνό reality που έκανε πρεμιέρα και σε γυρίζει πίσω στην Αρχαία Ρώμη
Www.true.gr

Απίστευτο… Έρχεται το γuμνό reality που έκανε πρεμιέρα και σε γυρίζει πίσω στην Αρχαία Ρώμη

Reality ξεπηδούν εδώ κι εκέι με τα κόνσεπτ να διαδέχονται το ένα το άλλο φτάνοντας ακόμα και μέχρι την Αρχαία Ρώμη. Το βρετανικό ITV λοιπόν προσπαθεί να ξεπεράσει σε πρωτοτυπία σεναρίου και συμμετεχόντων.

Το κανάλι λοιπόν έβαλε οκτώ ζευγάρια να ζήσουν ως αρχαίοι Ρωμαίοι και να βιώσουν τη δόξα των μονομάχων αλλά και τις δυσκολίες αυτών. Δεν καλούνται μόνο να αποδείξουν ότι είναι δυνατοί αλλά και ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν και στις συνήθειες των Ρωμαίων. Φορώντας ακόμα και τα ίδια ρούχα και ακολουθώντας ρωμαϊκή διατροφή.
Γενικά το όλο κόνσεπτ του Bromans περιλαμβάνει αρκετό γυμνό και πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν με ενδιαφέρον την εξέλιξη. Όπως φαίνεται το συγκεκριμένο ριάλιτι δεν στοχεύει μόνο να αναδείξει τον ηρωισμό των μονομάχων αλλά να σταθεί και σε άλλα χαρακτηριστικά που έκαναν… διάσημους τους αρχαίους Ρωμαίους και τα πάθη τους

Οι πρώτες κριτικές που έρχονται από τη γείτονα χώρα πάντως μιλάνε για μία trash παραγωγή ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να το χαρακτηρίσουν ως «ένα πρόγραμμα που δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε προβληθεί καθώς κατεβάζει σε νέο χαμηλό το τηλεοπτικό επίπεδο».

Πηγή e-radio.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr