Απίστευτο, έγινε και αυτό: Η αδερφή της Μάιλι Σάιρους πουλάει τα δάκρυα της. Η μικρή φιάλη δακρύων κοστίζει 12.000 δολάρια

Η Νόα Σάιρους, αδερφή της γνωστής τραγουδίστριας Μάιλι Σάιρους, προετοιμάζει το νέο της άλμπουμ «Good Cry». Στην προετοιμασία της κυκλοφορίας του, συνεργάστηκε με γνωστή εταιρεία ενδυμάτων για να λανσάρει την προσωπική της συλλογή ρούχων και όχι μόνο.

Ορισμένα από τα κομμάτια της συλλογής, συγκεκριμένα τα μπλουζάκια, έχουν το πρόσωπο του πατέρας της, Μπίλι Ρέι Σάιρους. Πουλάει κούπες με στάμπα δάκρυα, ακόμη και παντελόνια φόρμας, που αναγράφεται η λέξη θλίψη.

Γενικότερα, η συλλογή είναι γύρω από τη θλίψη και τα δάκρυα.

Το πιο παράξενο μέρος της συλλογής, είναι μία μικρή φιάλη με υγρό και η ετικέτα αναγράφει «Noah Cyrus Tears» (Δάκρυα της Νόα Σάιρους).
Η τραγουδίστρια κατάφερε να μετατρέψει τα δάκρυά της σε «χρυσό», καθώς η μικρή φιάλη με τα δάκρυά της κοστίζει 12.000 δολάρια!


Στην περιγραφεί αναφέρεται ότι είναι περίπου 12 δάκρυα που κύλησαν από τα μάτια της Νόα, ως αποτέλεσμα θλίψης.

https://www.instagram.com/p/Bn-VWJ5gzYz/?utm_source=ig_embed


«Η κατάποση αυτών των δακρύων από άνθρωπο δεν προτείνεται, επειδή τα δάκρυα είναι γενικά αρκετά αλμυρά και θα ήταν απλά super… παράξενο να πιεις τα δάκρυα κάποιου άλλου», αναγράφεται στην ετικέτα.

Μετά το παράδοξο γεγονός και τα «χρυσά δάκρυα», φημολογείται ότι η λύπη της τραγουδίστριας πιθανότατα οφείλεται στο χωρισμό της από τον ράπερ «Lil Xan».
Ο τραγουδιστής συμμετέχει στο άλμπουμ της Νόα Σάιρους.

valueforlife