Απίστευτο... Δεν Φαντάζεστε ΤΙ Πρόστιμο Θα Πρέπει να Πληρώνει η Τάνια Ιακωβίδου κάθε φορά που Αναφέρει το όνομα της Ελένης Μενεγάκη
Www.true.gr

Απίστευτο… Δεν Φαντάζεστε ΤΙ Πρόστιμο Θα Πρέπει να Πληρώνει η Τάνια Ιακωβίδου κάθε φορά που Αναφέρει το όνομα της Ελένης Μενεγάκη

Η Τάνια Ιακωβίδου μετά από όσα είχε αναφέρει πριν λίγους μήνες στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες, καθώς η Ελένη Μενεγάκη της άσκησε αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα.

Λίγους μήνες μετά, η υπόθεση έφθασε στις δικαστικές αίθουσες και η Ελένη Μενεγάκη… δικαιώθηκε! Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η Τάνια Ιακωβίδου μετά τα σχόλια για την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα, «αναφέρθηκε στο πρόσωπο της αιτούσας με τρόπο συκοφαντικό, εξυβριστικό και με χαρακτηρισμούς προσβλητικούς της προσωπικότητας και της επαγγελματικής της υπόστασης».«Συγκεκριμένα η καθ’ ης, αναφερόμενη στην αιτούσα έκανε λόγο για “γαϊδουρινή συμπεριφορά”, ότι “πέταξε σαν στυμμένη λεμονόκουπα” τον συνεργάτη της, ότι “τον θυσίασε ως Ιφιγένεια”, ότι “όταν αδειάζεις έτσι τους συνεργάτες σου σημαίνει πως είσαι killer δολοφόνος”…», αναφέρει η δικαστική απόφαση.

Το συμπέρασμά είναι πως: «Πρέπει προσωρινά να επιβληθεί στην καθ’ ης η υποχρέωση να παραλείπει κάθε απαξιωτική, υβριστική και συκοφαντική συμπεριφορά σε βάρος της αιτούσας, προφορικά ή εγγράφως και με οποιονδήποτε τρόπο, είτε δια ζώσης, είτε μέσω εντύπων, τηλεόρασης, ραδιοφώνου, διαδικτύου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, γενομένης δεκτής της αίτησης ως βάσιμης και κατ’ ουσίαν σύμφωνα με τα οριζόμενα στο διατακτικό. Πρέπει επίσης να απειληθεί κατά της καθ’ ης χρηματική ποινή 2.000 ευρώ υπέρ της αιτούσας για κάθε μελλοντική διατάραξη της προσωπικότητάς της και παράβασης της παρούσας απόφασης»

Πηγή e-radio.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr