Απίστευτη Νεα εξέλιξη: Ηθοποιός καταγγέλλει τους Καλυβάτση – Παυλίδου για Αντίστοιχο περιστατικό ! Σε Απόγνωση η Βάσια Παναγοπούλου!
Www.true.gr

Απίστευτη Νεα εξέλιξη: Ηθοποιός καταγγέλλει τους Καλυβάτση – Παυλίδου για Αντίστοιχο περιστατικό ! Σε Απόγνωση η Βάσια Παναγοπούλου!

Απρόσμενη τροπή στην υπόθεση Παπαγιάννη – Παυλίδου! Γυναίκα ηθοποιός θα καταθέσει υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη!
Ραγδαίες και από ότι φαίνεται απρόσμενες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τη διαμάχη Παπαγιάννη Παυλίδου. Τη στιγμή που η Βάσια Παναγοπούλου ανακοίνωσε ότι αναγκάζεται να σταματήσει την παράσταση «Πετάει Πετάει» στο θέατρο Χυτήριο, ο Μένιος Φουρθιώτης αποκάλυψε κάτι που δεν περίμενε κανείς!

Σύμφωνα με όσα είπε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά»: «Συνομιλήσαμε με την κα Χρύσα Κλούβα, η οποία καταγγέλλει ότι έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό και θα βρεθεί στο πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη στην περίπτωση που δεν αποσυρθεί η μήνυση από την κα Παυλίδου. Αντίστοιχο περιστατικό βίωσε η ίδια πέρυσι από την κα Σοφία Παυλίδου και τον κο Σωτήρη Καλυβάτση, όπως η ίδια ισχυρίζεται. Θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη».

«Τι είναι αυτά που ακούω τώρα;», αναρωτήθηκε αποσβολωμένη η Βάσια Παναγοπούλου, η οποία βρισκόταν στο τηλεοπτικό παράθυρο.
https://youtu.be/jk0t09IsFzo
Πηγή zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr