Απίστευτη η Κόρη του Γιώργου Παπανδρέου! Κάπνιζε Αδιάφορη και χωρίς Σταματημό Στα Γενέθλια του Πατέρα της!

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου γιόρτασε τα γενέθλιά του με την καλύτερη παρέα: Την κόρη και τη σύντροφό του. Κλείνοντας τα 66 του χρόνια, δε θα μπορούσε να περάσει αυτήν την ιδιαίτερη μέρα χωρίς την Γουέντι Κονέλι, την Ολλανδέζα σύντροφό του, αλλά και τη Μαργαρίτα, την κόρη του. Μάλιστα, η τελευταία συνοδευόταν και από τον σύντροφό της, τον αθλητή του τένις Χάρη Καπόγιαννη.

Τα γενέθλιά του τα γιόρτασε στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης, με ένα δείπνο σε γνωστό εστιατόριο. Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Secret, η κράτηση του τραπεζιού έγινε στο όνομα του «προέδρου», μία μέρα πριν. Άλλωστε, οι ιδιοκτήτες του χώρου εστίασης δεν υπήρχε περίπτωση να μην καταλάβουν για ποιόν είναι καθώς ο κ. Παπανδρεέου αποτελεί τακτικό θαμώνα τους όταν επισκέπτεται το αγαπημένο του νησί.

Πάλι σύμφωνα με το Secret, οι δύο γυναίκες της παρέας, Γουέντι και Μαργαρίτα, κάπνιζαν ακατάπαυστα, ενώ οι άντρες παρέμειναν πιστοί στον υγιεινό τρόπο ζωής που έχουν υιοθετήσει με την αγάπη τους για τον αθλητισμό. Μάλιστα, όπως μάθαμε ο Γιώργος Παπανδρέου δε σταμάτησε να δέχεται τηλεφωνήματα για ευχές και «χρόνια πολλά», με αποτέλεσμα να ζητά συγγνώμη από την παρέα του.

πηγή: peoplegreece.com