Απίστευτη Δήλωση: «Να Μοιραστούν Στις Γειτονιές Και Στα Σπίτια Οι Πρόσφυγες – Να Ενταχθούν Όπως Οι Αλβανοί»

Η Ελλάδα αλλάζει…

Αίσθηση έχει προκαλέσει, στην τοπική κοινωνία της Καβάλας, η δήλωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας κ. Γιώργου Γραμμένου ότι επίκειται μεταφορά 2000 «μεταναστών» από την Μυτιλήνη στο Στρατόπεδο Ασημακοπούλου που βρίσκεται στην περιοχή.

Ωστόσο, «φωτιά» άναψε η δήλωση της δημάρχου Καβάλας, Δήμητρας Τσανάκα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το efimeridakavala.gr, είπε πως:


«Μακάρι όλη Ελλάδα να πάρει σε μετανάστες αυτό που της αναλογεί. Αλλά όλη η Ελλάδα. Και η Πελοπόννησος κι όχι να πληρώνει μόνο η βόρεια Ελλάδα το μάρμαρο. Από ‘κει και έπειτα, είμαστε η μοναδική δομή που είναι εντός του αστικού ιστού. Και εφόσον είναι εντός του αστικού ιστού πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί. Πρέπει να πάρουν τα ασυνόδευτα μέσα στην Καβάλα που δημιουργούν τα προβλήματα και πρέπει να μοιράσουν στις γειτονιές ανά δύο οικογένειες σε σπίτια για να μπορέσουν να ενταχθούν αυτοί οι άνθρωποι στον αστικό ιστό όπως εντάχθηκαν παλιότερα και οι Αλβανοί και όποιοι άλλοι ήρθαν.

Βλέπουμε πόσο διαφορετικός είναι ο Νέος Ζυγός από την ένταξη των Αλβανών μέσα στην κοινωνία. Είπαμε ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο θα μοιραστούν τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς, στα δημοτικά και στα γυμνάσια. Όχι όλα μαζί σε ένα. Δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό. Από ‘κει κι έπειτα θα βρουν την δημοτική Αρχή απέναντί τους».

Να ενταχθούν λοιπόν οι μουσουλμάνοι «μετανάστες» στην ελληνική κοινωνία της Καβάλας και σε όλες τις ελληνικές πόλεις.


Η νέα πολυπολιτισμική κοινωνία είναι εδώ και σύμφωνα με κυβερνώντες θα «λύσει» το δημογραφικό της χώρας.

newsthessaloniki