Απίστευτη δήλωση από Μητροπολίτη Άνθιμο: «Δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες, παρά μόνο η γη»

Δηλώσεις που παραπέμπουν στην εποχή του σκοταδισμού και των προλήψεων από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης που αποδέχεται πως δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες, παρά μόνο η γη.

Κατά καιρούς από τους κληρικούς έχουμε ακούσει πολλά και διάφορα που μας έχουν βγάλει έξω από τα ρούχα μας…

Το βίντεο ωστόσο το οποίο ήρθε τώρα στην δημοσιότητα (είναι άγνωστο πότε έχει γίνει αυτή η ομιλία) με τον Άνθιμο, μάλλον υπερβαίνει όλα τα υπόλοιπα, αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης φαίνεται να αποδέχεται πως στον ηλιακό μας σύστημα, υπάρχει μόνο ένας πλανήτης, η γη!

Βέβαια, η όλη υπόθεση έχει κάποια κενά, καθώς αυτό του το είπε ένας εξαίρετος νέος επιστήμονας, το όνομα του οποίου δεν το θυμάται. Για αυτό όμως αποκάλυψε το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε μαζί του, προκειμένου να τον ξανακαλέσει…

Κάτι δηλαδή σαν τη στήλη «Σε είδα…» στην Athens Voice, αλλά με κάπως διαφορετικό αντικείμενο.

Μάλιστα, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Άνθιμος και αυτός είχε ψιλιαστεί κάτι, καθώς έβλεπε ανθρώπους να συγκεντρώνονται για να παρατηρήσουν κάποιο ουράνιο φαινόμενο, χωρίς να τα καταφέρνουν.

Από την άλλη πλευρά ωστόσο, θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς πως αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε εκείνους οι οποίοι πιστεύουν πως η γη είναι επίπεδη…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή : diaforetiko.gr