Απίστευτη Ανατροπή... Βγαίνουν μαχαίρια στο Master Chef: Παίκτες που αποχώρησαν, επιστέφουν ξανά
Www.true.gr

Απίστευτη Ανατροπή… Βγαίνουν μαχαίρια στο Master Chef: Παίκτες που αποχώρησαν, επιστέφουν ξανά

Από τους επτά παίκτες που θα μπουν ξανά στο παιχνίδι μόνο οι τέσσερις θα επιστρέψουν μόνιμα και η άφιξή τους φέρνει αντιδράσεις στους συμπαίκτες τους
Βγαίνουν τα μαχαίρια στο Master Chef καθώς στο ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφουν παίκτες που έχουν αποχωρήσει και μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν και αν κερδίσουν να ξαναμπούν.

Πιο συγκεκριμένα ο διαγωνισμός μαγειρικής ανατρέπεται αφού οι εναπομείναντες παίκτες στο show καλούνται να πάρουν τον ρόλο του κριτή και βαθμολογήσουν τα πιάτα.

Τα πιάτα, όμως, δεν θα τα φτιάξουν εκείνοι, αλλά πρώην συμπαίκτες τους που έχουν τη δεύτερη ευκαιρία τους και διαγωνίζονται ώστε να επιστρέψουν στο MasterChef.
Μάριος Βραχάτης, Νικολέτα Ταβουλάρη, Κωνσταντίνος Σεφερίδης, Βασίλης Χατζόπουλος, Μάγκυ Ταμπακάκη, Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου και Γωγώ Κωστάκη διαγωνίζονται και διεκδικούν την επιστροφή τους στο show.

Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ, από τους επτά παίκτες που θα μπουν ξανά στο παιχνίδι μόνο οι τέσσερις θα επιστρέψουν μόνιμα και η άφιξή τους φέρνει αντιδράσεις στους συμπαίκτες τους.Οι νυν διαγωνιζόμενοι του MasterChef δεν δείχνουν να έχουν πρόβλημα με κανέναν πέρα από τη Μάγκυ, που είχε αποχωρήσει πριν λίγες εβδομάδες για προσωπικούς λόγους.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Τσίκιλης ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά: «Το μόνο που μας εκνευρίζει και μας στεναχωρεί είναι που ξαναβλέπουμε τη Μάγκυ»!Τι θα συμβεί τελικά; Η απάντηση το βράδυ της Τρίτης στο νέο επεισόδιο MasterChef.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr