Απίστευτη Ανατροπή. Η Τροχαία "Ξεσκέπασε" την Τζένη Ιωακειμίδου η τροχαία: «Ποτέ ΔΕΝ είπε ότι…»
Www.true.gr

Απίστευτη Ανατροπή. Η Τροχαία «Ξεσκέπασε» την Τζένη Ιωακειμίδου η τροχαία: «Ποτέ ΔΕΝ είπε ότι…»

Μετά την καταγγελία της ηθοποιού Τζένης Ιωακειμίδου για ανάρμοστη συμπεριφορά, έρχεται και μια έμμεση απάντηση από τους άνδρες της Τροχαίας.

Κι ενώ μετά την δημοσιοποίηση της καταγγελίας στο Facebook έχει ζητηθεί ενημέρωση και από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού, φαίνεται ότι έχουν έχουν διαφορετική άποψη για τα γεγονότα που καταγγέλλει η ηθοποιός.Έτσι, αναφέρουν μια άλλη άποψη, δηλαδή ότι η Τζένη Ιωακειμίδου δεν ανέφερε ότι το παιδί της έχρηζε ιατρικής φροντίδας, μέχρι που ενημερώθηκε ότι θα της γινόταν επίδοση κλήσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του nantiareport.gr, πράγματι κινητό συνεργείο της Τροχαίας Ελληνικού που διενεργούσε ελέγχους με ραντάρ στη Λεωφ Βουλιαγμένης, στην περιοχή της Αργυρούπολης προς Γλυφάδα, είδε το όχημα της ηθοποιού να κινείται στην αριστερή λωρίδα της Λ.Βουλιαγμένης, έχοντας αναπτύξει ταχύτητα 138 χλμ/ώρα αντί του ανώτατου επιτρεπόμενου ορίου των 80 χλμ/ώρα.

Στη συνέχεια έκαναν σήμα στην οδηγό να βγει με το αυτοκίνητό της δεξιά.Όμως σύμφωνα με αστυνομικό που συμμετείχε στον έλεγχο «η οδηγός δε συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις μας και μας κοιτούσε απαξιωτικά και αφού την καλέσαμε τρεις φορές, τελικά βγήκε δεξιά. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, καμία αναφορά δεν είχε γίνει σε ανήλικο που χρίζει ιατρικής φροντίδας. Στη συνέχεια, της υποδείξαμε τη συσκευή ραντάρ η οποία έδειχνε 138 χιλιόμετρα και ενημερώθηκε ότι θα της βεβαιωθεί παράβαση για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και τγς ζητήθηκαν τα έγγραφα οδηγού και οχήματος. Τότε η οδηγός άρχισε να φωνάζει πάρα πολύ δυνατά να λέει ότι το παιδί της είναι άρρωστο και να πάρει τηλέφωνο τον παιδίατρο ενώ επαναλάμβανε, » αν πάθει κάτι το παιδί μου, Θα δεις τι θα σου κάνω….»

Άλλος αστυνομικός αναφέρει σύμφωνα πάντα με το nantiareport.gr ότι «το ανήλικο καθόταν σε ειδικό κάθισμα συγκράτησης ήρεμο ενώ δίπλα του στο κάθισμα βρισκόταν μία ακόμα ενήλικη γυναίκα. Ενημερώσαμε την οδηγό ότι θα βεβαιώσουμε την παράβαση γρήγορα, ωστόσο δε μας ζητήθηκε ούτε εκείνη τη στιγμή συνδρομή για συνοδεία ώστε να βοηθήσουν τη μετάβαση της σε Παιδιατρικό Ίδρυμα»

«Η διαδικασία της βεβαίωσης παράβασης διήρκεσε 2-3 λεπτά. Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που παρέδωσε τα έγγραφα της η οδηγός, στρέφεται στους συναδέλφους και αναφέρει, «Κοίταχτε ρε παιδιά, με το πάσο της πηγαίνει Ελλαδάρα, τι να πεις»!.. Της βεβαιώθηκε η κληση την οποία πρώτα υπέγραψε και στη συνέχεια παρέλαβε, ενω συνέχισε να φωνάζει. Κατά την απομάκρυνση της από το μπλόκο της Υπηρεσίας (σσ Τροχαία Ελληνικού) απευθύνθηκε προς Αστυνομικό που της βεβαίωσης την παράβαση, αναφέροντας, «εύχομαι να πάθεις τα χειρότερα». Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη θέση οδηγου έθεσε σε λειτουργία τη μηχανή του οχήματός της, κατα την αναχώρησή της, ακούμπησε με το όχημα Αστυνομικό της Υπηρεσίας και κρατώντας το κινητό τηλέφωνο, σε πορεία, πατώντας παρατεταμένα την κόρνα και αφου παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη, κινήθηκε με κατεύθυνση προς Γλυφάδα».

Τζένη Ιωακειμίδου: Κατήγγειλε αστυνομικό για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Η οδηγός ήταν σε έξαλλη κατάσταση και φώναζε υπερβολικά. Συνάδελφός της Υπηρεσίας μας, την ακολούθησε με το περιπολικό, ακινητοποίησε λίγο πιο κάτω στην περιοχή του Ελληνικού το όχημα της, όπου ενημέρωσε την οδηγό ότι θα βεβαιωθεί παράβαση και για την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και χρήση κινητού κατά την οδήγηση και της ζητήθηκε το συντομότερο δυνατόν να μεταβεί στην Υπηρεσία της Τροχαίας Ελληνικού, να την παραλάβει καθώς υποστήριξε ότι βιαζόταν καθώς έπρεπε να μεταφέρει το παιδί της γιατί ήταν άρρωστο».

Τι υποστήριξε η Τζένη Ιωακειμίδου
Στο διαδίκτυο η Τζένη Ιωακειμίδου αποφάσισε να μοιραστεί τα γεγονότα που έζησε δίνοντας μια διαφορετική εκδοχή.Πιο συγκεκριμένα το παιδί της αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και το μετέφερε η ίδια στο νοσοκομείο όσο τον δυνατόν πιο γρήγορα.

Όπως ήταν φυσικό ανέπτυξε ταχύτητα όμως όσα της συνέβησαν σίγουρα δεν τα περίμενε.

Γράφει λοιπόν στο προφίλ της στο Facebook:

«Σήμερα το πρωί πηγαίνοντας το παιδί μου στο νοσοκομείο με αναμμένα τα αλάρμ σε όλη τη διαδρομή κάπου στη Λ. Βουλιαγμένης με σταματάει η αστυνομία.

Στο πίσω κάθισμα το μωρό και μια γειτόνισσα που προσφέρθηκε να έρθει μαζί μου να βοηθήσει.

Με σταματάει λοιπόν μια νεαρή αστυνομικός με ύφος σαράντα καρδιναλίων και ένας συνάδελφος της μου δείχνει το ραντάρ. 128 χιλ.

Πολύ ευγενικά απαντάω ότι έχουν δίκιο, τρέχω γιατί πάω το παιδί μου με σπασμούς στο νοσοκομείο.

Η νεαρή αστυνομικός βλέπει το παιδί και με ύφος χιλίων καρδιναλίων αυτή τη φορά μου ζητάει άδεια, δίπλωμα, ταυτότητα. Της τα δίνω όλα. Δεν ζητάω κατανόηση, να μην μου κόψει κλήση την παρακαλώ όμως να μη με καθυστερήσει. Εκείνη με εκνευριστικά αργούς ρυθμούς κοιτάζει για ώρα τα χαρτιά (δεν έχω ιδέα τι έψαχνε ?) παίρνω τηλ την παιδίατρο για να της επιβεβαιώσει ότι το παιδί εξετάστηκε πριν λίγο και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο μήπως και ευαισθητοποιηθεί. Εκείνη όμως με απαξιωτικό ύφος αρνήθηκε να μιλήσει με τη γιατρό.Μετά από 15 λεπτά (φαίνεται και από τις κλήσεις στο κινητό μου) το παιδί να κλαίει (δεν ξέρω πως κράτησα την ψυχραιμία μου) και εκείνη ατρόμητη μου δίνει την κλήση και μου κρατάει το δίπλωμα. Φεύγοντας λοιπόν της λέω: με την καθυστέρηση αυτή θα αναγκαστώ να πάω τώρα πιο γρήγορα για να μην κινδυνέψει κ άλλο το παιδί μου.

Δεν έχω απομακρυνθεί 300 μέτρα κ το ίδιο περιπολικό ανάβει τη σειρήνα με πλησιάζει δίνοντας μου εντολές από το μεγάφωνο του περιπολικού που να σταματήσω (λες και ήμουν εγκληματίας!!!) σταματάω λοιπόν ξανά δεξιά και ο οδηγός (μόνος του μέσα στο περιπολικό και με πολιτικά ρούχα) μιλώντας μου στον ενικό και με προσβλητικό τρόπο (είπαμε σαν να ήμουν εγκληματίας) μου ζητάει την άδεια και το δίπλωμα (που μου είχαν κρατήσει πριν από λίγα λεπτά) του δίνω πάλι ότι χαρτιά είχα κ μου κρατάει την άδεια του αυτοκινήτου λέγοντας μου: έλα έλα τελείωνε, πήγαινε τώρα!!

Έχω φίλο που δουλεύει για την αστυνομία και είναι εξαίρετος επαγγελματίας με ήθος και ανθρωπιά. Ξέρω λοιπόν πολύ καλά ότι δεν είναι όλοι έτσι.

Η εξουσία πρέπει να δίνεται σε ανθρώπους που είναι ικανοί να την διαχειριστούν αλλιώς γίνονται επικίνδυνοι.

Αρχής τετευχώς, ίσθι ταύτης άξιος.

Όταν αποκτήσεις ένα αξίωμα, κοίταξε να φανείς αντάξιος αυτού.

Ευτυχώς το παιδί μου είναι καλά!»

Πηγή thepressroom.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr