Απίστευτη ανακάλυψη. Όσοι καθυστερούν διαρκώς, ζούνε περισσότερο και έχουν πιο παραγωγική ζωή.
Www.true.gr

Απίστευτη ανακάλυψη. Όσοι καθυστερούν διαρκώς, ζούνε περισσότερο και έχουν πιο παραγωγική ζωή.

Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων. Αυτοί που πάντα καθυστερούν και όλοι οι υπόλοιποι που πρέπει να περιμένουμε αυτούς τους ανθρώπους.

Παρόλο που μπορεί να ακουστεί παράλογο, δεν είναι κακό να ανήκουμε στην κατηγορία των ατόμων που πάντα καθυστερούν. Όταν εξετάζουμε τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι τείνουν να καθυστερούν, βλέπουμε πως σχετίζονται με τις συνήθειες που έχουν, οι οποίες επιφέρουν επιτυχία και μακροζωία.

Εάν είστε κάποιος που δεν έχει καθυστερήσει ποτέ, ίσως πιστεύετε ότι θα ήταν αγχωτικό να είστε το πρόσωπο που περιμένουν όλοι. Δεν είναι έτσι όμως τα πράγματα.

Αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι που καθυστερούν, δεν θεωρούν πως είναι τόσο σημαντικό να βρίσκονται κάπου στην ώρα τους, ώστε να αγχωθούν για αυτό. Αν ήταν, θα είχαν πιθανώς κίνητρο να σταματήσουν αυτό που κάνουν και να φύγουν για τον προορισμό τους νωρίτερα.

Το άγχος μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας όπως η κατάθλιψη, εγκεφαλικά επεισόδια, αλλά και καρδιακές παθήσεις. Οι άνθρωποι που δεν αγχώνονται, έχουν πολύ μικρότερο κίνδυνο να αποκτήσουν τέτοιου είδους ασθένειες.


Αρχικά, οι άνθρωποι που καθυστερούν έχουν διαφορετική αίσθηση του χρόνου από τους υπολοίπους. Δεν μπορούν να υπολογίσουν με ακρίβεια, πόσο χρόνο θα χρειαστούν πραγματικά.

Η προσπάθεια να κάνουμε πολλά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα, δείχνει αισιοδοξία. Έχει αποδειχθεί ότι οι πωλητές που είναι αισιόδοξοι, πωλούν κατά 88% περισσότερο από αυτούς που είναι απαισιόδοξοι.


Οι άνθρωποι που χάνουν την αίσθηση του χρόνου, επειδή είναι αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουν, είναι παθιασμένοι και το πάθος αυτό, κάνει τους ανθρώπους  επιτυχημένους (σύμφωνα με Oprah, Steve Jobs και άλλους επιχειρηματίες).

Ένας άλλος λόγος που οι άνθρωποι καθυστερούν, είναι διότι είναι τελειομανείς. Δεν θέλουν να φύγουν από το σπίτι, μέχρι να ολοκληρώσουν τις δουλειές του σπιτιού, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μια πολύ επιτυχημένη καριέρα.

ΠΗΓΗ: tiphero.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr