Απίστευτες εικόνες από τον κυκλώνα «Ζορμπά» – Σαρώνει την Χώρα

Ο κυκλώνας «Ζορμπάς» πλήττει από το πρωί τη νότια Πελοπόννησο και κυρίως τις περιοχές της Μεσσηνίας και της Λακωνίας.

Τόσο στις ακτές της Καλαμάτας, όσο και της Πυλίας επικρατούν ισχυροί άνεμοι, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν γύρω στις 12, όταν ο κυκλώνας αναμένεται να περάσει από τις μεσσηνιακές ακτές.

Όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr, στην περιοχή της Τριφυλίας δυνατοί άνεμοι και υψηλός κυματισμός επικρατεί σε Αγία Κυριακή Φιλιατρών και Μάραθο.


Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, στην παραλία της Καλαμάτας τα κύματα έχουν ανέβει και στη Ναυαρίνου και ήδη πολλά τραπεζοκαθίσματα και ομπρέλες έχουν παρασυρθεί.


Προβλήματα και στην Αργολίδα
Σοβαρά προβλήματα έχει δημιουργήσει η παρατεταμένη ισχυρή βροχόπτωση στην περιοχή του Κρανιδίου καθώς σημειώνονται πλημμυρικά φαινόμενα σε αρκετά σημεία.

Το πυροσβεστικό κλιμάκιο με έδρα το Κρανίδι πραγματοποίησε απεγκλωβισμούς οδηγών που έμειναν με τα αυτοκίνητά τους στη μέση του δρόμου στην περιοχή του Jumbo στην είσοδο του Κρανιδίου με το ύψος του νερού να φτάνει και το μισό μέτρο, ενώ έγιναν και ενέργειες για κοπή δέντρων τα οποία έκλεισαν και την κυκλοφορία σε κάποιες περιπτώσεις.


Μέχρι τώρα η βροχή συνεχίζεται με ένταση.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

ΠΗΓΗ: neaselida.gr