Απίστευτα πράγματα στην Πάργα: Έπιασαν 88χρονη να διακινεί ναρκωτικά

Μια ηλικιωμένη γυναίκα ηλικίας 88χρονών συνελήφθη στην Πάργα γιατί διακινούσε ναρκωτικά, μαζί με τον 65χρονο σύντροφό της.

Η ηλικιωμένη Βελγίδα και ο Γερμανός σύντροφός της συνελήφθησαν στην Πάργα και κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.


Αρχικά, οι αστυνομικοί βρήκαν τρία ναρκωτικά χάπια στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η 88χρονη, με συνοδηγό τον 65χρονο. Ακολούθησε έλεγχος στο σπίτι στο οποίο διέμεναν και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν στην αυλή και κατασχέθηκαν: συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους ενός κιλού και 66 γραμμαρίων, κρυμμένη κάτω από διάφορα αντικείμενα, 189 γραμμάρια σε σωλήνα καμινάδας και 32 κάτω από εξωτερικό νεροχύτη.

Σε διάφορους χώρους του σπιτιού, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου, διαμετρήματος 7,62 mm, φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, διαμετρήματος 9 mm, θήκη με 10 αβολίδωτα φυσίγγια, διαμετρήματος 8 mm και δύο μαχαίρια.

thecaller