Απίστευτα πράγματα σε λεωφορείο της Θεσσαλονίκης: Οδηγός επιτέθηκε σε 15χρονο μαθητή
Www.true.gr

Απίστευτα πράγματα σε λεωφορείο της Θεσσαλονίκης: Οδηγός επιτέθηκε σε 15χρονο μαθητή

Οργή έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η στάση ενός σάτυρου οδηγού λεωφορείου, που επιτέθηκε σε ανήλικο επιβάτη και κατέβασε το παντελόνι τους, άρπαξε το χέρι του παιδιού και το έβαλε στα γεννητικά του όργανα, προκειμένου να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στις 20:00 το βράδυ, στην ευρύτερη περιοχή των δυτικών προαστίων μέσα σε λεωφορείο που εκτελεί τοπικό δρομολόγιο.

Η περιπέτεια του νεαρού έγινε γνωστή μετά την καταγγελία, που έκανε στο τμήμα η μητέρα του μαθητή και μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον οδηγό που επιτέθηκε στον μαθητή.Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 15χρονος μπήκε στο λεωφορείο που εκτελεί τοπικό δρομολόγιο στις 8 το βράδυ. Ήταν άδειο και ο οδηγός μόλις το παιδί μπήκε μέσα έκλεισε τις πόρτες και του άρχισε να μιλάει περίεργα με σεξουαλικά υπονοούμενα. Ο μαθητής αντέδρασε όμως δεν κατέβηκε από το λεωφορείο καθώς ο οδηγός του είπε ότι αστειευόταν. Λίγα λεπτά αργότερα τον κάλεσε να καθίσει μπροστά για να του κάνει παρέα καθώς όπως του είπε ήταν άδειο το λεωφορείο.

Ο μικρός τον πίστεψε και όταν πλησίασε, ο σάτυρος κατέβασε το παντελόνι άρπαξε το χέρι του παιδιού και το ακούμπησε στα γεννητικά του όργανα. Ο μαθητής έντρομος βγήκε έξω και τρέχοντας πήγε στο σπίτι του και είπε στη μητέρα του όλα όσα είχαν συμβεί με αποτέλεσμα η γυναίκα να μεταβεί στο τοπικό τμήμα και να καταγγείλει το συμβάν.

ΠΗΓΗ: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr