Απίστευτα λόγια ιερέα στη Ρόδο κατά της κυβέρνησης: «Είναι προδότες, φτύστε τους»
Www.true.gr

Απίστευτα λόγια ιερέα στη Ρόδο κατά της κυβέρνησης: «Είναι προδότες, φτύστε τους»

Σε ένα παραλήρημα μίσους προέβη από το ιερό του ναού του Αγίου Παντελεήμονος στη Ρόδο, ο παπάς Χρήστος Σιάνας, παροτρύνοντας τους πιστούς να “φτύσουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Στο στόχαστρο του ιερέα βρέθηκαν ειδικά οι πολιτικοί της συγκυβέρνησης τους οποίους, χαρακτήρισε συλλήβδην εθνοπροδότες, ελεεινούς, πρόστυχους, ψεύτες, τεμπλεχανάδες, κοπρίτες κλπ.

Μάλιστα απείλησε πως εάν τους είχε μπροστά του θα τους έβγαζε το λαρύγγι ο ίδιος.

Μάλιστα, υπογράμμισε πως μόνο οι πιστοί βοηθούν τον συνάνθρωπο αφού οι άθεοι δεν «δίνουν ένα πιάτο φαγητό εις τον πτωχόν».


Προς το τέλος του κηρύγματος ο παπάς κάνει λόγο και για τους βουλευτές ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, αποκαλώντας τους «μουσίτσες».

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στρέφεται προς την κάμερα και ζητά να αναρτηθεί το υλικό στο internet ενώ …υπογράφει το κήρυγμα, λέγοντας το όνομά του και σε ποιον ναό εφημερεύει.

Είναι γνωστό πως τα εθνικά ζητήματα αποτελούν προνομιακό πεδίο της Εκκλησίας, που δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει στην πολιτεία την δύναμή της και την επιρροή της στις μάζες, όπως απέδειξαν και τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό.


Εντούτοις τίθεται το ερώτημα, οι φράσεις «θα τους έβγαζα το λαρύγγι εγώ ο ίδιος» και «όπου δείτε πολιτικούς φτύστε τους» συνιστούν ή όχι δημόσια υποκίνηση βίας ή μίσους;

ΠΗΓΗ diaforetiko

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr