Απασφάλισε στο MasterChef ο Ιωάννης: "Είναι Ψεύτης, υποκριτής και ρουφιάνος"
Www.true.gr

Απασφάλισε στο MasterChef ο Ιωάννης: «Είναι Ψεύτης, υποκριτής και ρουφιάνος»

«Ούτε τον θέλω να ‘ρθει ποτέ ξανά μέσα στο σπίτι ούτε και θέλω να τον ξαναδώ στα μάτια μου» τόνισε ο παίκτης του MasterChef!

Υποψήφιος προς αποχώρηση βρέθηκε στο MasterChef της Τρίτης ο Ιωάννης και κλήθηκε να μονομαχήσει για την παραμονή του στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR.


Καθώς, όμως, μαγείρευε μπροστά στους κριτές, ο παίκτης του MasterChef θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του! «Με τον Στέφανο είχαμε απλά μια κόντρα μαγειρική, τίποτα παραπάνω. Ούτε ανταλλάξαμε άσχημες κουβέντες ποτέ μεταξύ μας, ούτε βριστήκαμε ούτε χωρίσαμε στρατόπεδα. Προσωπικά δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν» σημείωσε.

«Ο μοναδικός που με ενοχλούσε υπερβολικά μες στο σπίτι και τον διώξαμε νύχτα με τον Διονύση ήταν ο Κωστής» πρόσθεσε αιχμηρά στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής. «Ήταν ψεύτης, ήταν υποκριτής και ρουφιάνος! Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που δεν ήθελα μέσα στο σπίτι και ούτε τον θέλω να ‘ρθει ποτέ ξανά μέσα στο σπίτι. Ούτε και θέλω να τον ξαναδώ στα μάτια μου».

Με όλα τα υπόλοιπα παιδιά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα και δεν έχω να χωρίσω τίποτα. Αρκεί να μην είσαι υποκριτής, ψεύτης και ρουφιάνος» συμπλήρωσε ο Ιωάννης στο MasterChef.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr