Γιάννης Μπέζος: Ο αγαπημένος ηθοποιός συχνά αφοπλίζει με τις απαντήσεις του μπροστά στην κάμερα. Θεωρείται από πολλούς απόλυτος και παρωχημένος, καθώς και ευέξαπτος και αγενής. Πολλές φορές σε συνεντεύξεις που δίνει χάνεται ο έλεγχος και οι τόνοι ανεβαίνουν, αλλά δεν είναι λίγοι και αυτοί που τον θεωρούν αυθεντικό και ντόμπρο άνθρωπο που στηρίζει αυτά που λέει και προσπαθεί να γίνει αρεστός στον κόσμο για τις απόψεις του, αλλά για τη δουλειά του στην τηλεόραση και το θέατρο χωρίς να αποζητά “περιττή” δημοσιότητα.

Γιάννης Μπέζος: Τα αιχμηρά του σχόλια

Συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” έδωσε ο Γιάννης Μπέζος. Ο γνωστός ηθοποιός με τον αιχμηρό του λόγο καταφέρνει κάθε φορά να αποτελεί θέμα συζήτησης. Αυτή τη φορά, αίσθηση προκάλεσαν οι απόψεις του για τις ηθοποιούς που έχουν κάνει αισθητικές παρεμβάσεις στο σώμα τους. Ο Γιάννης Μπέζος εμφανίστηκε κάθετος ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ σε δική του δουλειά ηθοποιό που έχει κάνει αισθητική επέμβαση.

«Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή, δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού που δεν θα έρθει σε εμένα. Μάλλον δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά αυτή που το κάνει αυτό. Δεν χρειάζεται να την αποπάρω εγώ, έχει καταδικαστεί από πριν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τα ριάλιτι «πορνό» ενώ υποστήριξε πως ο ίδιος θεωρεί αδιανόητο να ακούει από τους νέους τη λέξη «κουράστηκα».