Το επεισόδιο της Δευτέρας ξεκίνησε με εντάσεις στην παραλία των Κόκκινων καθώς η Ναυσικά ‘’έδωσε στεγνά’’ τη Βρισηίδα Ανδριώτου. 

Μετά την ένταση που προκλήθηκε στο επεισόδιο της Κυριακής μεταξύ της Βρισηίδας και του Άρη Σοϊλέδη, ένα νέο περιστατικό περιέχει και πάλι στο επίκεντρο την 25χρονη Instagrammer. Αυτή τη φορά απέναντί της βρέθηκε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία προέβη σε αποκαλύψεις ‘’βόμβα’’. 

«Η Βρισηίδα έχει πει κάποια πράγματα για εμένα πάρα πολύ άσχημα, τα οποία δεν μπορώ να τα πω καν τηλεοπτικά. Αποφάσισα να μην κάνω την κακιά όταν δεν υπάρχει λόγος, αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκα αυτή την υποκρισία και όλο αυτό το ψέμα που είναι αυτή η κοπέλα. Σε κανένα κοριτσάκι δε θα επιτρέψω να μιλήσει για το ποιόν μου και για τη σχέση μου. Κοριτσάκι μου γλυκό μακάρι κάποια στιγμή να με φτάσεις και μακάρι να καταφέρεις και εσύ να κάνεις αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου και σταμάτα να λες πράγματα για ανθρώπους που δεν ξέρεις και δεν έχεις μιλήσει ποτέ μαζί τους», ανέφερε αγανακτιμένη η Ναυσικά. 

Στη συνέχεια, η Ναυσικά μίλησε με τις φίλες της Βρισηίδας, την Αθηνά και την Ευρυδίκη, λέγοντάς τους πως «πρέπει να της βάλετε μυαλό». Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι «της Αθηνάς της λείπει πολύ η κόρη της και μέσα στο Survivor της τη θύμιζε η Βρισηίδα επειδή δε σταματάει να μιλάει και να λέει τα δικά της. Θέλετε να σας πω πόσο χρονών είναι η κόρη της Αθηνάς; Είναι 13 και ο νοών νοείτω».

πηγη: skai.gr