Απασφάλισε η Μαρία Μπακοδήμου για Power of Love και Fake Ζευγάρια: «Έχω Δει Ζευγάρια Να…»

Εάν έβγαιναν προς τα έξω θα δημιουργούσε και στη σχέση των παιδιών μια ανισορροπία».

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει πάρει πλέον master στα ερωτικά και το απολαμβάνει χωρίς καμία ενοχή. Λίγο πριν τον τελικό του Power of Love μιλάει για όλα στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη.

Fake ζευγάρια υπάρχουν στο παιχνίδι; Υπάρχει δηλαδή σενάριο που πρέπει να ακολουθηθεί;

Δεν υπάρχει σενάριο, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις ποιος θα ερωτευτεί ποιον και πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό. Εγώ αυτό που έχω δει δεν μου κάνει για fake. Έχω δει ζευγάρια που υπερβάλλουν στις εκδηλώσεις τους, κάτι που στη ζωή τους μπορεί να μην το έκαναν. Αλλά είναι κακό να αμφισβητώ τις σχέσεις τους, δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει στην ψυχή τους.

Υπάρχουν πράγματα που έχουν συμβεί και δεν τα έχουμε δει;

Ναι, όπως καβγάδες. Εάν έβγαιναν προς τα έξω θα δημιουργούσε και στη σχέση των παιδιών μια ανισορροπία. Όχι, βέβαια, τίποτα το σπουδαίο.

Γκούγκλαρες να δεις τι λένε για σένα;

Γκούγκλαρα αλλά δεν έψαχνα να δω τι λένε με αγωνία, δεν με ενδιέφερε παραγματικά. Το καλύτερό μου ήταν να βλέπω το Gala και να διαβάζω σχόλια στο Twitter. Είναι απόλαυση. Έχω ακούσει ότι «πείναγαν τα παιδάκια μου και το έκανα», «πείναγε η μάνα μου και έπρεπε να κάνει επέμβαση καταρράκτη και δεν είχα λεφτά». Όλοι υποτίθεται ότι στεναχωριούνται πάρα πολύ για εμένα που κάνω αυτό το πράγμα. Τι να πω;

Οπότε, τελικά, ποια είναι η ξεκάθαρη απάντηση στην ερώτηση «γιατί Μαρία έκανες το Power of Love»;

Γιατί μου έκανε κέφι. Σας το είπα από την αρχή. Το γουστάρω, πέρασα καλά.

[Zappit]