Απαράδεκτος Τοσουνίδης των ΑΝΕΛ, αρνήθηκε να Ζητήσει Συγγνώμη! «Από τι σε τι να ζητήσουμε συγγνώμη;»
Www.true.gr

Απαράδεκτος Τοσουνίδης των ΑΝΕΛ, αρνήθηκε να Ζητήσει Συγγνώμη! «Από τι σε τι να ζητήσουμε συγγνώμη;»

Αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη για την ολιγωρία του κρατικού μηχανισμού ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θ.Τοσουνίδης , ο οποίος βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ διερωτήθηκε «Δε θα έπρεπε να έχει ειπωθεί μια συγγνώμη»; «Άπό τι και σε τι να ζητήσουμε συγγνώμη;”, απάντησε ο Τοσουνίδης προσθέτοντας ότι “Δεν ξέρω πως την εννοείτε τη συγγνώμη, η καλύτερη συγγνώμη είναι η κινητοποίηση της πολιτείας”.

Στη συνέχεια, ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ δήλωσε ότι θα προτιμούσε να είμαστε λίγο πιο εγκρατείς και τόνισε ότι “δεν είναι η ώρα για τον καταλογισμό ευθυνών”. Παραδέχτηκε ότι ο συντονισμός δεν ήταν ο ιδανικός δηλώνοντας ότι “Πρέπει να αναζητηθούν άμεσα οι ευθύνες. Αν πράγματι υπάρχει θέμα συντονισμού δεσμευόμαστε ότι θα αναζητηθούν οι ευθύνες”.“Όμως οι δυνατότητες των ανθρώπων είναι περατές. Όταν η φύση εκρήγνυται, δεν μπορεί να γίνει τίποτα, τα ανθρώπινα όρια είναι περατά”

Μάλιστα, ο κ. Τοσουνίδης υπονόησε ότι η πυρκαγιά ήταν προϊόν εμπρησμού, δηλώνοντας “Ζητώ να είμαστε εγκρατείς αυτά τα 24 ωρα γιατί έχουμε υποψία ότι δεν είναι τυχαίο γεγονός” και χαρακτήρισε “σεβαστή” τη δήλωση πρωθυπουργού ότι οι πυρκαγιές είναι ασύμμετρες .

thecaller

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr