Με ένα βίντεο στο Tik Tok ένας νεαρός άνδρας σχολιάζει αρνητικά και χλευάζει μία κοπέλα με την οποία βγαίνει ραντεβού από το Tinder.

Κύμα αρνητικών αντιδράσεων έχει προκαλέσει στα social media ένας σταρ του που πόσταρε βίντεο με το οποίο χλεύαζε μία κοπέλα με την οποία βγήκε ραντεβού και πλήρωσε το μερίδιό της στο λογαριασμό με κέρματα.

Ο Ντάνι Ντουάρτε, ή αλλιώς thewaterboy στο TikTok, έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους αφού μοιράστηκε τις ιστορίες γνωριμιών του με τους followers του. Ο ίδιος ανέφερε ότι βρήκε στο Tinder μία κοπέλα με την οποία και πέρασε μια μέρα έξω σε γήπεδο γκολφ για το πρώτο τους ραντεβού.

Στο δεύτερο ραντεβού τους πήγαν σε ένα εστιατόριο και ο TikToker φάνηκε ξαφνιασμένος από κάτι απόλυτα φυσιολογικά, όπως το να πληρώνεις δηλαδή τον λογαριασμό με όποιον τρόπο έχεις διαθέσιμο. Ακόμα και με κέρματα δηλαδή.

Το βίντεο που προκάλεσε τις αντιδράσεις

@thewaterboy

I decided to go out with her again and she does this… YOU CANT MAKE THIS UP! ?

♬ original sound – Water Boy

Το βίντεο έχει 3,8 εκατομμύρια views αλλά και χιλιάδες αρνητικά σχόλια

Ο Ντάνι Ντουάρτε φαίνεται να λέει στο βίντεο: «Σε δεύτερο ραντεβού με το κορίτσι του Tinder και πληρώνει με κέρματα. Αποφάσισα να βγω ξανά μαζί της και το κάνει αυτό…». Το βίντεο σε κάθε περίπτωση έχει κοντά στα 4 εκατ. views αλλά φαίνεται ότι γύρισε μπούμερανγκ καθώς τα αρνητικά σχόλια είναι χιλιάδες.

Ο Ντάνι κινηματογραφεί τον εαυτό του να αγγίζει τα γένια του και, στη συνέχεια, γυρίζει την κάμερα για να δείξει το τραπέζι και στρέφεται προς τη γυναίκα, η οποία φαίνεται να ελέγχει τον λογαριασμό και να μετράει τα νομίσματα.

Μερικοί θεατές κοίταξαν πίσω τα βίντεο που δημοσίευσε στο πρώτο τους ραντεβού και τον βρήκαν να χλευάζει τη γυναίκα επειδή δεν είχε ηχείο στο αυτοκίνητό της.

Ένας είπε: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που την άφησες να πληρώσει». Ένας δεύτερος έγραψε: «Δηλαδή επιλέγεις την ταπείνωση από την υποστήριξη; Δείξτε ποιοι είστε πραγματικά». «Θα έπρεπε να το πάρει αυτό ως σημάδι ότι είναι εντάξει με το να την παρακολουθεί να αγωνίζεται και να μην βοηθά.», πρόσθεσε ένας τρίτος.

«Μάλλον πληρώνει με κέρματα για να σε ντροπιάσει που την ντροπιάσεις και την έκανες να πληρώσει», τόνισαν άλλοι.

@thewaterboy

Going to top golf I’ll keep you guys posted

♬ original sound – Water Boy