Φανερά απογοητευμένο το τηλεοπτικό κοινό βάσει όσων γράφτηκαν στα social media.

Η φήμη πως ο αγαπημένος καλεσμένος της Αγγελικής Νικολούλη θα έδινε το «παρών» στο πλατό στο «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής έκανε τον γύρο του διαδικτύου ήδη από το μεσημέρι της Τετάρτης, ωστόσο οι προσδοκίες έμειναν… προσδοκίες.

Ο λόγος για τον Ταξίαρχο εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο, ο οποίος έχει εκτιμηθεί πολύ από τους τηλεθεατές της εκπομπής χάρη στη συνήθειά του να τα λέει έξω απ’ τα δόντια και πολλές φορές να έρχεται σε αντιπαράθεση ακόμα και με την ίδια η Νικολούλη η οποία προσπαθεί μάταια να τον χαλιναγωγήσει προκειμένου να μην λέει περισσότερα από όσα θέλει η ίδια να ακουστούν στον αέρα.

Δυστυχώς, ο ίδιος -άθελά του σαφώς- απογοήτευσε πολύ τους τηλεθεατές, καθώς όχι μόνο δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή, μα επιπλέον δεν έχει προβεί στο παραμικρό σχόλιο σχετικά με το νούμερο ένα θέμα της επικαιρότητας που δεν είναι άλλο από την υπόθεση της Πάτρας.

Πολλά γράφτηκαν στα social media σχετικά με την απουσία του, η αλήθεια όμως είναι πέρα για πέρα διαφορετική.

Για ποιο λόγο τελικά απουσίαζε από την εκπομπή της Παρασκευής παρά τις φήμες που τον ήθελαν στο πλατό του Mega;

Όπως μαθαίνουμε, η συνεργασία του με τη δημοσιογραφική ομάδα του Star δεν του επιτρέπει εμφανίσεις σε αντίπαλα στρατόπεδα, με τον ίδιο να αποτελεί βασικό μέλος της ειδησεογραφικής ομάδας του καναλιού της Κηφισιάς.

Πηγή: dailymedia.com.gr