Απάντηση Χρυσοχoίδη: 5 φωτό που αποδεικνύουν ότι τα ΜΑΤ τηρούν τους κανόνες του σαβουάρ βιβρ [εικόνες]
Www.true.gr

Απάντηση Χρυσοχoίδη: 5 φωτό που αποδεικνύουν ότι τα ΜΑΤ τηρούν τους κανόνες του σαβουάρ βιβρ [εικόνες]

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν ομαδικούς ξυλοδαρμούς και δημόσιους εξευτελισμούς πολιτών έσπευσε να απαντήσει.

Το υπουργείο που προΐσταται ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε: «Οι άντρες των ΜΑΤ δεν εξευτέλισαν διαδηλωτές στους δρόμους της Αθήνας, συνέλαβαν υπεύθυνους για επιθέσεις στο κέντρο των Εξαρχείων, με τις μολότοφ και τις πέτρες στα χέρια. Η διαδήλωση άλλωστε είχε τελειώσει περίπου δύο ώρες πριν», τονίζει, μεταξύ άλλων, το υπουργείο.

Ενώ μεταξύ άλλων πρόσθεσε «στις φετινές επετείους οι εκδηλώσεις και οι διαδηλώσεις έγιναν, αλλά η Αθήνα δεν κάηκε! Οι περιουσίες των πολιτών, η ειρήνη της πόλης διαφυλάχθηκαν αλλά και το κίνημα της νεολαίας περιφρουρήθηκε και δεν αμαυρώθηκε από επεισόδια».

Ο υπουργός δε θα μπορούσε να μείνει μόνο σε μία απλή ανακοίνωση για να απαντήσει στην ΣΥΡΙΖΑ και τους επικριτές της κυβέρνησης για την πολιτική της αυθαιρεσίας και της χωρίς φρένο καταστολής ακόμα και απλών περαστικών.


Μαζί με την ανακοίνωση ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ δημοσίευσε μία σειρά φωτογραφιών που δείχνει ότι τα ΜΑΤ είναι αγνές ψυχούλες, ευαίσθητες και γεμάτα τρόπους. Γνώστες των ευγενών τρόπων συμπεριφοράς αλλά και του σαβουάρ βιβρ. Μία σειρά από κλικς που δείχνουν τη μοναδική αλήθεια για τον κλάδο των ΜΑΤ.
πηγη: menshouse.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr