Απαλλαγείτε φυσικά από Ψύλλους, Κατσαρίδες, Μυρμήγκια και Παράσιτα με ΑΥΤΟ το θαυματουργό Συστατικό!
Www.true.gr

Απαλλαγείτε φυσικά από Ψύλλους, Κατσαρίδες, Μυρμήγκια και Παράσιτα με ΑΥΤΟ το θαυματουργό Συστατικό!

Το γνωρίζατε πως υπάρχει φυσικός, μη-τοξικός τρόπος να αμυνθείτε από τους ανεπιθύμητους επισκέπτες αυτούς χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία;

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ξανά τοξικά χημικά για να απαλλαγείτε από κατσαρίδες, μυρμήγκια και άλλα πλάσματα που έχουν εισβάλλει στο σπίτι σας.

Το βορικό οξύ θα κάνει όλη την δουλειά

Το βορικό οξύ χρησιμοποιείται εδώ και δεκάδες χρόνια για να απομακρύνει τα παράσιτα από το σπίτι και τον κήπο. Είναι χημικός ξάδερφος του Βόρακα, αφού και τα δύο περιέχουν το στοιχείο βόριο.

Ο Βόρακας καταστρέφει τα στομάχια των εντόμων και το πεπτικό τους σύστημα. Αφού φάνε την λευκή σκόνη, δεν θα αντέξουν για πολύ ακόμα. Φυσικά, δεν θα πρέπει να ρίξετε την σκόνη παντού στο σπίτι.

Όλοι ξέρουν πως οι κατσαρίδες είναι ανθεκτικά πλάσματα που είναι δύσκολο να απομακρυνθούν.


Δώστε τους βόμβες από κρόκους και Βόρακα και δεν θα τα ξαναδείτε. Απλά ανακατέψτε βρασμένους κρόκους με λευκή ζάχαρη και Βόρακα για να κάνετε αυτό το γεύμα πιο ελκυστικό.

Τα περισσότερα ζώα λατρεύουν τα γλυκά και τα μυρμήγκια δεν αποτελούν εξαίρεση. Οπότε, για να τα εξολοθρεύσετε θα πρέπει να τα δελεάσετε να πέσουν στην παγίδα.

Ανακατέψτε Βόρακα με ζάχαρη σε αναλογία 1:3 για να φτιάξετε μία πάστα. Για την υγρή έκδοση, ανακατέψτε 1/4 Βόρακα με 3/4 μέλι ή σιρόπι σφενδάμου. Επίσης, η πραλίνα φουντουκιού είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Εάν θέλετε να βάλετε την παγίδα στον κήπο σας, βάλτε το μείγμα σε ένα πλαστικό καπάκι ώστε τα φυτά σας να μην πάθουν τίποτα.


Ενάντια στους ψύλλους

Αρχικά σκουπίστε πολύ καλά το σπίτι, σε κάθε γωνία και κάτω από τα έπιπλα. Μετά, ρίξτε Βόρακα κατευθείαν πάνω στο χαλί, στις γωνίες από τα έπιπλα και όπου αλλού μπορεί να κρύβονται.

Αφήστε την σκόνη να κάνει τα μαγικά της για τουλάχιστον 36 ώρες και μετά σκουπίστε όπως συνήθως για να απαλλαγείτε από τους νεκρούς ψύλλους.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr