Απάιτησε από την 7χρονη να του στείλει Γυμνές Φωτογραφίες. Η Απάντηση του Πατέρα της όμως, τον έκανε να Τρέμει από Φόβο...
Www.true.gr

Απάιτησε από την 7χρονη να του στείλει Γυμνές Φωτογραφίες. Η Απάντηση του Πατέρα της όμως, τον έκανε να Τρέμει από Φόβο…

Οι γονείς κάνουν ότι μπορούν για να κρατάνε τα παιδιά τους ασφαλή, αλλά το διαδίκτυο έχει δώσει στα ‘αρπακτικά’ μία πλατφόρμα που δεν είναι εύκολο να ελεγθεί. Ένας πατέρας από το Illinois έκανε μία ενοχλητική ανακάλυψη όταν είδε τα μηνύματα της 7χρονης κόρης του.

Αφού πήρε το θέμα στα χέρια του, αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία του στο Facebook για να προειδοποιήσει και άλλες οικογένειες.

Ο Brad Summer έδινε συχνά το κινητό του στην κόρη του, Madi , για να παίζει στην εφαρμογή Musical.ly, ένα κοινωνικό δίκτυο για την δημιουργία και την ανταλλαγή βίντεο. Είπε πως είχε συνδεθεί με την ξαδέρφη της στην εφαρμογή και μιλούσαν και τραγουδούσαν μεταξύ τους.

Ωστόσο, μία από τις επαφές της δεν ήταν αυτό που έλεγε. Ένα αρπακτικό με όνομα «Jessy» έκανε την Madi να πιστεύει πως μιλούσε με ένα 9χρονο. Αρχικά μιλούσαν αθώα, μέχρι που η Jessy άρχισε να ζητάει φωτογραφίες της Madi.

Της ζήτησε να της στείλει φωτογραφίες χωρίς μπλούζα. Εκείνη αρνήθηκε και σταμάτησε να της μιλάει. Αυτό όμως δεν σταμάτησε το αρπακτικό από το να συνεχίζει να την πιέζει.



Τελικά, ο πατέρας της μικρής είδε τις συνομιλίες και έδωσε την δική του απάντηση στο αρπακτικό.

Ο Brad Summer ενημέρωσε την “Jessy” πως είναι αστυνομικός και πως έχει καταγράψει την IP και την τοποθεσία του.

Μετά, έκανε μία ανάρτηση στο Facebook για να προειδοποιήσει και άλλους γονείς.

«Σας παρακαλώ, να πείτε στα παιδιά σας πως αν κάποιος τους ζητήσει κάτι τέτοιο,μπορούν να έρθουν να σας το πουν.»



Η ανάρτησή του κοινοποιήθηκε πάνω από 85,000 φορές και τώρα ο πατέρας θέλει να κάνει την εφαρμογή πιο ασφαλή για τους νεαρούς χρήστες.

«Μίλησα με ένα δικηγόρο γιατί θεωρώ πως η εφαρμογή απευθύνεται σε παιδιά. Δεν θέλω κάποια αποζημίωση, αλλά αλλαγή. Ασφάλεια από μία εταιρεία που η εφαρμογή της έχει πρόβλημα. Μην με εγκαταλείπετε στην μάχη αυτή. Σας χρειάζομαι δίπλα μου.»

Credit: providr.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr