Απαγόρευση κυκλοφορίας:«Δεν υπάρχει κορωνοϊός, δεν υπάρχει τίποτα» λέει γυναίκα σε ουρά τράπεζας

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Εγώ δεν τα πιστεύω αγόρι μου αυτά», απάντησε η γυναίκα, όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του MEGA γιατί δεν φοράει γάντια ή μάσκα

Υπό καθεστώς φόβου, ή έστω έντονης ανησυχίας, ζούνε οι περισσότεροι Έλληνες καθώς η πανδημία του κορωνοϊού εξαπλώνεται με ραγδαίο ρυθμό σε όλον τον πλανήτη, «θερίζοντας» χιλιάδες ζωές παγκοσμίως. Στην Ελλάδα μας τα θύματα του κορωνοϊού έχουν φτάσει δυστυχώς τα 49 και τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς.

Για μερικούς συμπολίτες μας ωστόσο, όλα τα παραπάνω είναι… ψιλά γράμματα, ή ακόμα και ψέμματα. Απόδειξη το ρεπορτάζ που έκανε το πρωί δημοσιογράφος του Mega στην Πάτρα, όταν συνομίλησε με μια γυναίκα που περίμενε στην ουρά έξω από την τράπεζα.

Ο δημοσιογράφος ρώτησε την γυναίκα για ποιο λόγο πήγε στην τράπεζα, με εκείνη να απαντάει: «Για να μας δώσει ο Μητσοτάκης τα χρήματα, αν θα μας τα δώσει… Για να πάρουμε το ΚΕΑ, να πληρώσουμε υποχρεώσεις και νοίκια…». Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν φοράει γάντια ή μάσκα για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό, έδωσε την απάντηση: «Εγώ δεν πιστεύω αγόρι μου σε αυτά, δεν υπάρχει κορωνoϊός, δεν υπάρχει τίποτα. Και αυτά που βγαίνουνε και λένε είναι μην πω…».

 

Πηγή: protothema.gr