Άντρας πυροβόλησε επιχειρηματία που ζητούσε πίσω το δώρο Χριστουγέννων από την εργαζόμενη σύντροφό του

Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση πυροβολισμού επιχειρηματία, με αεροβόλο όπλο στο κεφάλι, που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Πάτρα.

Με βάση τις πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό dete.gr ο δράστης της επίθεσης είναι φίλος μίας εργαζόμενης στην επιχείρηση του θύματος.

Όπως προκύπτει από καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας, ο επιχειρηματίας απαιτούσε από την υπάλληλο να του επιστρέψει το δώρο Χριστουγέννων που της είχε καταβάλει – παράνομη τακτική που ακολουθούν κάποιοι επιχειρηματίες προκειμένου να μην διωχθούν από τις ελεγκτικές αρχές.

Πάντοτε με βάση με το ρεπορτάζ, ο δράστης μετέβη στην επιχείρηση του θύματος, προκειμένου να ζητήσει από τον εργοδότη να σταματήσει να πιέζει την γυναίκα για επιστροφή του δώρου που δικαιούνταν.

Ταυτόχρονα, συμφώνησε μαζί του η γυναίκα να υπογράψει την παραίτηση της από την επιχείρηση.

Η πλευρά του δράστη υποστηρίζει πως, αφού οι δύο άνδρες συμφώνησαν, ο επιχειρηματίας ξεκίνησε να τον προσβάλει λεκτικά. Τότε ο άνδρας μετέβη σπίτι του, πήρε το αεροβόλο όπλο που είχε στην κατοχή του και επιστρέφοντας στην επιχείρηση τραυμάτισε ελαφρώς τον εργοδότη, στο κεφάλι.

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο με τραύμα στο ένα αυτί.

Με βάση το dete.gr, την εν λόγω επιχείρηση ελέγχει η επιθεώρηση εργασίας, αφού έχει δεχθεί παρόμοιες καταγγελίες και άλλων εργαζομένων.

Εργαζόμενοι της επιχείρησης διαμαρτύρονται για απαίτηση της εργοδοσίας να γυρίσουν πίσω το δώρο Χριστουγέννων και καθυστερήσεις μηνών στην καταβολή του μισθού.

diaforetiko