Άντρας Φωνάζει δυνατά σε ένα άδειο Χωράφι. Δευτερόλεπτα μετά, συμβαίνει ΚΑΤΙ Απίστευτο!
Www.true.gr

Άντρας Φωνάζει δυνατά σε ένα άδειο Χωράφι. Δευτερόλεπτα μετά, συμβαίνει ΚΑΤΙ Απίστευτο!

Έχουμε δει ανθρώπους να έχουν σκύλους, γάτες και πουλιά. Αλλά μπορείτε να φανταστείτε να έχετε ένα ζώο σαν αυτό; Με τα χρόνια, ο Darrick έχει αναπτύξει μια βαθιά φιλία με όλους τους ελέφαντες στο φυσικό πάρκο ελεφάντων στην Ταϊλάνδη.

Ενώ αγαπά όλους τους ελέφαντες στο Πάρκο, σχημάτισε έναν ιδιαίτερα ισχυρό δεσμό με τον Kham La. Έτσι, όταν ο Kham La τον ακούει στο πάρκο, αυτός και το υπόλοιπο κοπάδι κάνουν κάτι απίστευτο.

Όταν δείτε το βίντεο με την αντίδρασή τους στην επίσκεψη του Darrick θα καταλάβετε γιατί έγινε τόσο δημοφιλές…

Όντας εθελοντής, ο άντρας αυτός είχε χρόνο να παρακολουθήσει την ανάπτυξη των ελεφάντων και, με τα χρόνια, μπόρεσε να συμμετάσχει στη ζωή τους σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Μαζί, έχουν οικοδομήσει μια σχέση εμπιστοσύνης που περιλαμβάνει παιχνίδια και κυνηγητό.

Παρόλο που όλοι οι ελέφαντες αγαπούν τον Darrick, ο Kham La έχει μια απόλυτη σύνδεση με τον ανθρώπινο φίλο του. Αυτός είναι ο λόγος που ο Kham La (και το υπόλοιπο κοπάδι) ήταν τόσο ενθουσιασμένος όταν ο αγαπημένος του φίλος ήρθε να τους επισπευτεί.Μόλις εκείνος τον φωνάξει, όλοι οι ελέφαντες τρέχουν προς το μέρος του.. Ο Kham La είναι πάντα πρώτος και πηγαίνει κατευθείαν στην αγκαλιά του Darrick.

Παρόλο που οι ελέφαντες στο πάρκο θεωρούνται άγρια ζώα, αντιμετωπίζουν τον Darrick σαν έναν πραγματικό φίλο. Ο ίδιος βέβαια είναι αρκετά υπομονετικός με τους ελέφαντες και κατάφεραν να χτίσουν εμπιστοσύνη με έναν απίστευτο τρόπο.

Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο του Elephant World, αυτός ο τύπος αντίδρασης των ελεφάντων στους ανθρώπους δεν είναι ανήκουστος.

Η ιστοσελίδα εξηγεί:«Υπάρχουν και μερικές ιστορίες των ελεφάντων που θέλουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους, μπορεί να τους προστατεύσουν από τα άλλα ζώα ή να τους βοηθήσουν όταν συμβαίνουν φυσικές καταστροφές ή να μεταφέρουν βαριά αντικείμενα για τους ανθρώπους.

Οι περισσότεροι ερευνητές δεν εκπλήσσονται από αυτές τις ενέργειες καθόλου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο ελέφαντας είναι γνωστός για το ότι είναι έξυπνος και ικανός να βιώσει τα ίδια συναισθήματα με τον άνθρωπο».

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο παρακάτω.

Credit: faithtap.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr