Άντρας χώρισε την αρραβωνιαστικιά του με καρκίνο μια βδομάδα πριν το γάμο επειδή πήρε 30 κιλά λόγω της θεραπείας της

Μια γυναίκα με καρκίνο του εγκεφάλου τελικού σταδίου μίλησε για τη δυστυχία της, αφού ο αρραβωνιαστικός της την παράτησε μόλις μια εβδομάδα πριν από το γάμο τους.

Η 24χρονη Emily Nicholson από την Υόρκη, είδε το βάρος της να αυξάνεται μέχρι και πέντε νούμερα μέσα σε έξι εβδομάδες από τότε που άρχισε να παίρνει τα φάρμακα για τη θεραπεία της.

Το υποψήφιο μοντέλο μετακόμισε στην Αυστραλία το 2012, όπου εργάστηκε ως υπεύθυνη μπαρ προτού διαγνωστεί με καρκίνο του εγκεφάλου τον Φεβρουάριο του 2016.

Παρά την ασθένειά της, η Emily και ο τότε φίλος της, ο 24χρονος Jamie Smith είχαν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν το γάμο τους. Τον Ιανουάριο του 2017 οι γιατροί της είπαν ότι έχει μόλις 1 χρόνο ζωής.

Η νεαρή ισχυρίζεται ότι ο Jamie διέλυσε το δεσμό τους μόλις μία εβδομάδα πριν το γάμο τους – και το έκανε μέσω μηνυμάτων στο Facebook.

Η Emily, αρχικά σχεδίαζε να παντρευτεί τον Jamie τον Αύγουστο του 2016, αλλά το ζευγάρι έπρεπε να αναβάλει το γάμο τους μέχρι το Μάρτιο του 2017 λόγω των χειρουργικών επεμβάσεων της 24χρονης.

Για τη στιγμή που έλαβε τα μηνύματα από τον Jamie, η Emily είπε: “Ο Jamie μου έστειλε μηνύματα στα οποία έλεγε ότι δεν ήθελε να είναι μαζί μου κι ότι δεν με αγαπούσε για πολύ καιρό.”

“Ήταν τρομακτικό. Μου έλεγε ξεκάθαρα ότι δεν με αγαπούσε. Ένιωσα ότι έφυγε λόγω όσων μου έχουν συμβεί.”

“Τώρα δεν αισθάνομαι τίποτα γι’ αυτόν, με πλήγωσε, αλλά δεν υπάρχει λόγος να με στεναχωρεί κάτι τέτοιο. Απλά έπρεπε να είμαι δυνατή μετά από όλα αυτά.”

“Μου είπε ότι δεν με αγαπά πια. Για μήνες έβγαινε έξω με τους φίλους του, αλλά προφανώς εγώ δεν μπορούσα να τους ακολουθήσω.”

“Προσπαθούσαμε να φτιάξουμε τη ζωή μας μετά από όσα είχαμε ζήσει.”

Τον Οκτώβριο του 2012, η Emily και η οικογένειά της εγκαταστάθηκαν στο Perth της Αυστραλίας με την ελπίδα να ξεκινήσουν μια νέα ζωή.

Η μητέρα της Emily, η 51χρονη Joanne Nicholson, είπε: “Η Emily ήταν τόσο καλά, είχε το δικό της σπίτι και μια καλή δουλειά ως υπεύθυνη μπαρ και μάζευε έβγαζε καλό χαρτζιλίκι ως μοντέλο.”

“Ήταν δραστήρια και ζούσε τη ζωή ενώ παράλληλα εργαζόταν σκληρά.”

“Όταν συνέχισε να έχει επιληπτικές κρίσεις, νομίζαμε ότι ήταν από το άγχος επειδή εργάζονταν πολύ σκληρά.”

“Όταν πήγαμε στο γιατρό και μας είπε τα νέα, καταστραφήκαμε.”

“Όταν σκέφτομαι εκείνη την ημέρα, δεν μπορώ να θυμηθώ πώς γυρίσαμε σπίτι. Η Emily μου έλεγε να τη βοηθήσω κι εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.”

Η Joanne ήταν με την Emily τη στιγμή που ο Jamie τερμάτισε τη σχέση τους.

“Η Emily έκανε την χειρουργική επέμβαση και είχε ένα μήνα μέχρι τον γάμο. Ήμασταν μαζί της όταν της το ανακοίνωσε κι εκείνη ξέσπασε σε κλάματα.”

“Έκανε το μπάτσελόρ του το βράδυ του Σαββάτου, παρόλο που της είχε ζητήσει να χωρίσουν. Εκείνη την εποχή ήμουν εξοργισμένη αλλά τώρα δεν τον αναφέρω καν.”

“Όταν περνάς από κάτι τέτοιο, η ζωή είναι πολύ μικρή για να μισείς κάποιον.”

“Η ασθένεια της Emily ήταν σκληρή, αλλά ως γονείς έπρεπε να είμαστε εδώ για εκείνη. Υπάρχουν κάποιες στιγμές όταν νομίζω ότι είμαι ο πιο άτυχος άνθρωπος στον κόσμο.”

“Οι άνθρωποι μου λένε ότι είμαι δυνατή, αλλά και τι μ’ αυτό; Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σκληρά.”

Ο Jamie αρνείται ότι ζήτησε από την Emily να χωρίσουν λίγο πριν παντρευτούν.

“Ισχύει το ανάποδο, στην πραγματικότητα εκείνη με άφησε, όχι εγώ.”

 

[Πηγή]