Αντώνης Κανάκης: Για ποιον λόγο κρύβει την οικογένειά του;
Www.true.gr

Αντώνης Κανάκης: Για ποιον λόγο κρύβει την οικογένειά του;

Όλοι ξέρουν πως ο Αντώνης Κανάκης έχει κάνει πλέον τη δική του οικογένεια, μια οικογένεια που ο παρουσιαστής φροντίζει φανατικά να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δημιουργώντας, φυσικά, την αυτονόητη απορία: Γιατί κρύβει την οικογένειά του;

Το πάθος, σε σημείο εμμονής – όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού CIAO – του Αντώνη Κανάκη με την ιδιoτικότητα, δεν είναι κάτι καινούργιο και δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Ο παρουσιαστής είναι απόλυτα κάθετος στην προστασία της οικογένειάς του από τους φωτογραφικούς φακούς, τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και τα δημοσιεύματα. Και όπως λένε όσοι τον ξέρουν καλά αυτό δεν είναι απλός μια ιδιοτροπία του αλλά ο λόγος που συμβαίνει είναι επειδή θέλει να προστατεύσει την γυναίκα του και το παιδί του. Από τι;

Από όποιον μπορεί να έχει βάλει τον ίδιο στο μάτι, και αυτοί είναι λίγοι, όπως εξάλλου έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν.


Ο εμπρησμός και οι απειλές

Το 2010 συνέβη ένα περιστατικό που άλλαξε τον τρόπο που αντιμετώπιζε γενικά ο παρουσιαστής το θέμα της δημοτικότητας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CIAO, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει στο αυτοκίνητο μάρκας Land Rover, αναμμένα στουπιά και μάλιστα έλαβαν την ευθύνη με επιστολή που απέστειλαν στα ΜΜΕ! Αν μη τι άλλο η πράξη αυτή έδειξε πως οι άνθρωποι που απειλούσαν τον παρουσιαστή δεν αστειεύονταν!


Διότι, όπως λένε, πάντα οι ίδιες πηγές που πρόσκεινται στον Αντώνη Κανάκη, ο παρουσιαστής είχε δεχθεί απειλές και πριν τον εμπρησμό, αλλά εξακολούθησε να δέχεται και μετά από αυτόν. Και μάλιστα αυτές οι απειλές συνεχίζονται μέχρι και σήμερα και κανείς ποτέ δεν μπορεί να γνωρίζει αν είναι λόγια του αέρα ή κάποιον που είναι αποφασισμένοι να του κάνουν κακό!

Και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να μην το ρισκάρει, τουλάχιστον όχι όσον αφορά την οικογένειά του, την οποία και λατρεύει.

πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr