Αντώνης Κανάκης: «Έγινα πατέρας στα 48 μου- Είναι η καλύτερη ηλικία…»
Www.true.gr

Αντώνης Κανάκης: «Έγινα πατέρας στα 48 μου- Είναι η καλύτερη ηλικία…»

Μία από τις σπάνιες εξομολογήσεις του για την προσωπική του ζωή και τα παιδιά του έκανε ο Αντώνης Κανάκης, που υποστήριξε ότι έγινε πατέρας στα 48 του χρόνια και αυτή είναι η καλύτερη ηλικία.

«Η κόρη μου είναι 3,5 χρονών. Είναι μεγάλο τρελοκομείο η κόρη μου, τη λατρεύω περνάμε καταπληκτικά μαζί. Προσπαθώ να περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ στο σπίτι για να είμαι μαζί με τα παιδιά μου», είπε ο Αντώνης Κανάκης και συνέχισε μιλώντας για τον γιο του.


«Ο γιος μου επίσης φαίνεται ότι βρίσκεται σε αυτό δρόμο… Είναι έξι μηνών. Δεν κοιμάμαι πολύ τα βράδια. Κοίταξε πάντα είχα πρόβλημα τη νύχτα με τον ύπνο. Δουλεύω πολύ τη νύχτα. Ειδικά τώρα… άστο, άστο. Αλλά όλα καλά. Είναι για ευτυχία όλα αυτά τα πράγματα, δεν είναι για γκρίνια οπότε όλα καλά».

Ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να σχολιάσει και το γεγονός ότι έγινε πατέρας στα 48 του χρόνια, ενώ απέκτησε το δεύτερο παιδί του στα 50 του.

«Εγώ βρίσκω μόνο καλά σε αυτό. Είναι η καλύτερη ηλικία να γίνεις πατέρας. Έγινα πατέρας στα 48. Τώρα είμαι 51. Είχα χορτάσει τα πάντα, ήμουν γεμάτος και ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή που με ενδιαφέρει μόνο αυτό και τίποτα άλλο», είπε μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Κανάκης.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr