Αντώνης Καφετζόπουλος: Συγκινεί το αντίο του στον σκύλο του – Τον είχε μαζέψει κακοποιημένο, χωρίς δέρμα
Www.true.gr

Αντώνης Καφετζόπουλος: Συγκινεί το αντίο του στον σκύλο του – Τον είχε μαζέψει κακοποιημένο, χωρίς δέρμα

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος αγαπάει τα ζώα και το έχει αποδείξει πολλές φορές επιλέγοντας ως παρέα του αλλά και ως οικογένειά του, σκυλάκια ημίαιμα, η ακόμα και κακοποιημένα.

Ο ίδιος έχει πει πριν χρόνια στο site για τους τετράποδους φίλους μας trihes: “Mια µέρα πήγα τη Βόλτα στον γιατρό κι εκεί αντίκρισα ένα ροζ σκυλί σχεδόν χωρίς καθόλου δέρµα. Όταν επέστρεψα σπίτι, το συζητήσαμε και αποφασίσαμε πως, αν δεν ενδιαφερόταν κάποιος άλλος, θα τον παίρναμε εμείς. Σε 15 µέρες ο γιατρός είπε ότι δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος, οπότε πήρα τον Λίο και πήγαµε ένα µεγάλο περίπατο µε τη Βόλτα για να γνωριστούν. Ο καημένος ήταν τόσο χάλια, που έλεγα πως δεν θα µπορέσω να τον αγαπήσω”!


Σήμερα ο Αντώνης Καφετζόπουλος, αποχαιρέτησε τον Λίο γράφοντας:

Ανώτατος άρχων σ’ ένα κόσμο που φυσικά δεν υπάρχει παρα μόνο στα υπόγεια του μυαλού μου. Ένα από τα πιο ευγενικά άτομα που γνώρισα στη ζωή μου. Τρομερά κακοποιημένος, από τύχη βρέθηκε να ζει κοντά μας αλλά μόνος του τα κατάφερε να βγει ζωντανός από πολύ δύσκολα και επίπονα λούκια. Έζησε καλά από ενάμιση μέχρι δώδεκα χρόνων. Λίγα λόγια – έχω συγχιστεί.Πολλή και καλή ανάμνηση

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr