Αντώνης Αλεξανδρίδης: Η αλλαγή που έκανε στο Instagram μετά την αποχώρησή του από το Big Brother

Σάλο έχει προκαλέσει από το απόγευμα της Κυριακής η δήλωση του παίκτη του “Big Brother”, Αντώνη Αλεξανδρίδη, που είπε σε δύο συμπαίκτες του: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βι@σμό».

Μετά από αυτό το περιστατικό, η παραγωγή του ριάλιτι αποφάσισε την άμεση αποχώρηση του Κρητικού Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Η φωνή του “Big Brother” ανέφερε στον παίκτη στο δωμάτιο επικοινωνίας: «Η βία κατά των γυναικών αποτελεί επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πράξη ηθικά και ποινικά κολάσιμη. Τέτοιες τοποθετήσεις υπέρ της σεxouαλικής βίας υπονομεύουν τα θεμελιώδη δικαιώματα της γυναίκας στην κοινωνία μας. Οι κανόνες του Big Brother δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Αντώνη, σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πλάκα».

Έτσι λοιπόν, ο Αντώνης πλέον βρίσκεται εκτός σπιτιού.

Μάλιστα, το πρώτο πράγμα που θέλησε ο ίδιος να κάνει μετά την αποχώρησή του, είναι να μπει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αντικρίζοντας τι έχει συμβεί μετά τις δηλώσεις που έκανε, απενεργοποίησε τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις του, ενώ έσβησε και όλες τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε. Ακόμα, έκανε το προφίλ του ιδιωτικό από δημόσιο, που το είχε πριν μπει στο “Big Brother”.

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.